Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Dance Escape Room

Comparteix

27.9.2022

Dance Scape Room

Amb el professor del CSD Alexis Eupierre i 11 alumnes del Conservatori Superior de Dansa, dins les activitats d'inauguració de la temporada del Mercat de les Flors. 

Dance Escape Room: Festa! és un projecte d’Alexis Eupierre que s’estrenarà al juny 2023.

El dia 27 veurem un tast de 20 minuts, resultat d’un taller de creació impartit per Alexis Eupierre acompanyat per Claudia SolWat, com a ajudant de direcció, que ha tingut lloc del 12 al 26 de setembre de 12h  al 15h al Conservatori Superior de Dansa.

En aquesta primera trobada hem creat un dispositiu performàtic “site specific” per al Hall del Mercat de les Flors, on hi participen 11 alumnes del CSD, un DJ en viu, Ari Korrales Dj Set, i un il·luminador també en directe, Conrado Parodi.

Aquest dispositiu converteix el hall del Mercat en una mena de club nocturn on un grup de personatges estrafolaris ballen i ens conviden a ballar com a estratègia de supervivència per defugir de la realitat quotidiana, tot proposant-nos un experiència per endinsar-nos i deixar-nos portar dins un món surrealista i imaginari a cavall entre la “Naranja mecánica” de Kubrick, “Blue Velvet” de Lynch i un espectacle de Madonna.

Aquest dispositiu dóna peu, sense interrupció, a una festa amb DJ set ARI, on podem ballar sense parar durant 70 minuts més. Us convidem a endinsar-vos i deixar-vos portar per la senzillesa del “beat” per poder experimentar tot allò que canvia, es transforma, tot allò que MUTA , amb l’experiència d’una dansa lliure, sense complexes i en comunitat.

Dance Escape Room: Festa!, proposa compartir amb tu una experiència lúdica i lleugera a través del moviment i el beat i l’experiència transformadora de la dansa, tant a nivell individual com a acte o ritual col·lectiu

Més informació i adquisició d'entrades en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat


Horari
20.30 h


Preu
Gratuït


Ubicació

Mercat de les Flors


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x