Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Es pronuncia Camí

Comparteix

Del 29.12.2021 al 16.1.2022

Es pronuncia camí

Dirigida pel professor de l'ESAD, Ramon Simó, i amb els graduats de l'ESAD Cristina Fuentes, Guillem Font, Àlex Pujol i Eduard Serra. 

Just a l’inici de la pandèmia, tres actors joves que comparteixen pis reben una visita inesperada: una jove actriu, arribada de Berlín, compartirà pis amb ells, provisionalment, mentre roda un curt a Barcelona. O voldria rodar. El confinament els sorprendrà, com a tothom, i el seu temps quedarà suspès, els seus projectes, aparcats, i la vida convertida en una mena de simulacre compartit per necessitat (o per imposició).

Què fer? Com impedir que el temps s’escoli miserablement? Com aturar l’angoixa de no ser res, de malviure dins d’un palíndrom sense sentit?

La Pesta serà, paradoxalment, la seva salvació. La Pesta de Camus. Decidits a no deixar escapar el temps, a sentir-lo, decideixen començar a treballar en una futura adaptació de l’obra de Camus. Els personatges, les situacions, les paraules de La Pesta es barrejaran amb la seva vida quotidiana i els ajudaran a sobreposar-se als dubtes que la realitat pandèmica els provoca: paga la pena lluitar contra un enemic invencible? Cal ser mesells i complir les restriccions sanitàries? Què passarà després? Canviarà alguna cosa? Quina mena de teatre voldrem fer en el futur? O ja no tindrem cap més oportunitat?

Entre la comèdia i el drama, els personatges sentiran que Camus els mostra el camí cap a l’inconformisme, cap a la possibilitat de reconèixer què són per arribar a somiar què voldrien ser. Més enllà de les grans paraules.

Autoria: La Mala Companyia
Direcció: Ramon Simó

Repartiment: Guillem Font, Cristina Fuentes, Àlex Pujol i Eduard Serra

Escenografia: Xevi Oró
Il·luminació: Xènia Sendra
Vestuari: Joan Ros
Fotografia: Cesc Hernàndez
Producció: Julia Simó
Cap tècnic: Pau Montull

Una coproducció d’Amici Miei Produccions i La Mala Companyia

Més informarmació i compra d'entrades en aquest enllaç 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre. Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
De dimecres a dissabte a les 20:30
Diumenges a les 19h


Preu
20 € (12 € amb el carnet de l'IT)


Ubicació

Teatre La Gleva


Adreça
Carrer de La Gleva, 19
08006 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x