Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Cyberexorcisme

Comparteix

Del 6.5.2022 al 8.5.2022

Amb la graduada del CPD i IT Dansa Núria Guiu. 

Aquesta nova peça de grup de Núria Guiu és una continuació dels seus anteriors treballs en solitari, Likes i Spiritual BoyfriendsCyberexorcisme gira en torn al poder fantasmagòric de les imatges i les noves tecnologies. Es qüestiona sobre com l’aparent volatilitat de les imatges digitals i els mecanismes que observem i utilitzem a través dels dispositius mòbils acaben posseint els nostres cossos i les nostres mirades, materialitzant-se en el nostre entorn. Quines formes d’exorcisme col·lectiu podem trobar per tal de desplaçar, expulsar, transformar o re-inventar aquests mecanismes i imatges? La peça parteix de l’app Tik Tok i prova d’exorcitzar-ne els continguts per transposar-los del cos digital, pla i individual de la pantalla al cos físic i col·lectiu de l’escenari.

Graduada a l’Institut del Teatre en dansa clàssica, Núria Guiu va formar part d’IT Dansa i posteriorment va treballar com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten,  Gisèle Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works, entre d’altres. És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana de la UOC. Ha treballat com a assistent artística de Giseèe Vienne i també com a intèrpret d’algunes de les seves creacions. Des del 2012 indaga com a coreògrafa en la relació cos, imatge, poder i digitalitat.

Direcció Núria Guiu / Coreografía Núria Guiu en col·laboració amb les ballarines / Producció Haizea Arrizabalaga & Aixa González
Coproducció Mercat de les Flors, Graner fábrica de creació; La Briqueterie – CDCN du Val-de-Marne; ICI – CCN Montpelliere

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat. 


Horari
20 h (dg 18 h)


Preu
16 €


Ubicació

Mercat de les Flors


Adreça
Lleida, 59
08004 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x