Logo Institut del Teatre

Ressonàncies IT. Night-in-gale

Comparteix

6.3.2021

Ana Borrosa Quinzena

Amb la graduada del CSD Ana Borrosa 

Quatre ballarines semblen surar en l'espai embolicades en elegants vestidures blanques amb encaixos, però els seus guants de rentar plats ens recorden que aquesta és només una falsa representació de la feminitat.

Night-in-gale és una peça de dansa amb format site-specific que parla de la feminitat. De la seva condició de marginalitat i de la seva relació amb la trama i amb els teixits, amb l'ocultació i la transparència. La relació de la dona amb els treballs manuals que fan i desfan contínuament i que, per això, no posseeixen valor productiu. Night-in-gale pretén dotar de cos les projeccions immaterials, aèries, gairebé intangibles i ridículament màgiques amb les quals contínuament es representa la feminitat.

La coreògrafa Ana Borrosa comença la seva trajectòria el 2018, en acabar els estudis de Coreografia i Interpretació a l’Institut del Teatre. La seva primera obra, PINKFISH, ha obtingut el primer premi i el del públic en el XIII Certamen Coreogràfic de Sabadell. A més, la versió de carrer, PINKFISH-take away, va ser seleccionada per formar part del catàleg de la Red A Cielo Abierto 2019 i ha estat guanyadora dels Premis de la Crítica de Catalunya 2019 en la categoria d'Arts de Carrer. Ana Borrosa va ser resident emergent en el Graner-Centre de creació de dansa i arts vives, que coprodueix el site-specific Night-in-gale. Actualment està desenvolupant el seu últim treball titulat Jellyfish, una peça que va ser finalista en el Premi de Dansa de l'IT del 2019 i que forma part d'un díptic juntament amb PINKFISH.

Les funcions de l'espectacle al Centre d'Art Tecla Sala seran d'entrada lliure amb mesures anticovid.

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç


Horari
11.30h i 13 h


Preu
Gratuït


Ubicació

Centre d'Art Tecla Sala


Adreça
Hospitalet


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x