Logo Institut del Teatre

Del 4.3.2021 al 7.3.2021

Andrés Corchero. Teresa

Amb el professor de l'ESAD, Andrés Corchero.

La nova creació de Corchero parteix de la mística de dues dones i la seva obra, la religiosa espanyola Santa Teresa de Jesús, amb Vivo sin vivir en mí, i la filòsofa, activista i mística francesa Simone Weil, amb La gravetat i la gràcia. Damunt l’escenari hi trobarem cinc dones, ballarines de diferents edats, estils i procedències, cinc Tereses que treballaran l’aspecte més terrenal de la mística.

Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003, Andrés Corchero té una llarga trajectòria que comprèn des de la seva reconeguda experiència professional amb la dansa butoh fins a la improvisació al costat de músics de renom com ara Joan Saura i Agustí Fernández. A més a més, ha creat nombroses coreografies, moltes de les quals amb la seva companyia Raravis (amb Rosa Muñoz), i ha col·laborat amb un gran nombre d’artistes, tant de dansa com d’altres disciplines. La temporada passada vam poder veure dos solos interpretats per ell mateix, treballs íntims i honestos que van captivar el públic.

Ballarines Ana Pérez García, Anna Pérez Moya, Fàtima Campos, Magdalena Garzón i Donia Sbika / Coreografia Andrés Corchero / Ajudant coreografia Ana Pérez García / Escenografia Miquel Ruiz / Disseny llums Llorenç Parra / Disseny so Damien Bazin / Disseny vestuari Caterina Pérez / Producció i management Fani Benages / Producció executiva Andreu Banús / Fotografia Pep Daudé
Coproducció Mercat de les Flors i Andrés Corchero / Amb la col·laboració L’animal a l’esquena i L’Estruch Fàbrica de Creació

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç 

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
20 h (dg 18 h)


Preu
16 €
Carnet de l'Institut del Teatre: 50% de descompte per a tots els espectacles programats. Comprant la localitat el mateix dia de la funció directament a la taquilla del teatre. Descompte divendres jove: 10€ per a les funcions de divendres per als joves menors de 30 anys (es pot comprar anticipadament).


Ubicació

Mercat de les Flors


Adreça
Lleida, 59
08004 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x