Logo Institut del Teatre

20.9.2020

Parrà, Miquel Barcelona

Amb Miquel Barcelona professor del CSD, dins del festival de dansa Sismògraf d'Olot

Parrà és la conjugació catalana antiga de la forma verbal “apareixerà”. Parrà expressa la dualitat en la tradició: arrel i estructura. Un diàleg entre la veu i el moviment, el ruralisme i la contemporaneitat, la forma i el canvi. A través de la revisió de peces musicals com “El cant de la Sibil·la” (Mallorca) o de danses com la “Stella Splendens” (El Llibre Vermell de Montserrat) trobem -en l’origen d’aquestes pràctiques paganes- oportunitats d’expressió que ens interpel·len per la seva bellesa. L’estudi de l’essència que percebem en aquests materials i la nostra lliure interpretació i ressignificació, són el contingut de Parrà.

Direcció: Miquel Barcelona / Creació i interpretació: Marc Vilajuana i Miquel Barcelona / Músic: Carlos Martorell / Arranjaments vocals: Oriol Mula / Vestuari: Marc Vilajuana i Miquel Barcelona / Fotografies: Nora Baylach / Vídeo: Ignasi Castañé / Disseny I·luminació: Jordi Berch / Disseny so: Carles Bernal / Producció tècnica: Contracorrent / Disseny gràfic: Àurea Estellé / Agraïments: Associació Vòrtex, La Caldera, l’Espona, Mar Bravo, Paloma Gutiérrez, Les Impuxibles, Javier Bustamante, Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i Toni Gutiérrez.

Més informació en aquest enllaç

RESSONÀNCIES IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què participen professors, alumnes o graduats recents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
A partir de les 12h


Preu
Gratuït


Ubicació

Parc nou. Olot


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x