Logo Institut del Teatre

CARTELLERA IT. A Nation Is Born In Me

Comparteix

Del 22.11.2018 al 2.12.2018

Amb Soren Evinson, graduat d'interpretació de l'ESAD. 

Sinopsi

Quan s’ajunta molta gent per fer alguna cosa, normalment és divertit. I sentir plaer és divertit, exercir el poder és divertit i excloure els altres també és divertit. Així que hi ha molt plaer en tot això. «A Nation Is Born In Me» és una exploració de com aquests elements treballen entre ells per enfortir-se. Però també és el producte d’una obsessió personal per fer quelcom que encaixés perfectament amb la trobada entre l’intèrpret i el públic. Una cosa que tingués una forma irreemplaçable. Una cosa relliscosa per la mirada i confusa per a l’enteniment. Una cosa que desactivés qualsevol resistència. Una cosa contra la qual no es pogués lluitar. Una cosa per la qual valgués la pena rendir-se. Una cosa que arribés per quedar-se. Quan vaig començar a barrejar totes aquestes coses amb el meu gust pel teatre, em va alleujar veure que anava pel bon camí.

A la llum del ressorgiment i enfortiment progressiu dels moviments nacionalistes i identitaris a tot Europa al segle XXI, l'espectacle extreu dinàmiques que operen en aquests moviments i els combina amb polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, provocant una estranya proximitat entre aquestes estètiques aparentment contràries. A través de les diferents presentacions del cos que es produeixen en aquestes trobades, funciona com una investigació formal d’aquestes dinàmiques de cultura de masses aparentment desconnectades.

 

Fitxa tècnica

Idea, text, creació i interpretació
Soren Evinson

Música
Daniel Papell

Acompanyament artístic
Florine Lindner

Vestuari
Samara Scott

Construcció de l’objecte escènic
Charlie Hope

Disseny de llum
Julia Bauer

Acompanyament de producció
Marine Budin

Una coproducció de Festival TNT (Terrassa), Le phénix scène nationale Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport de Graner, Konvent.0, L'Estruch, Teatre de l'Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

Més informació i compra d'entrades en aquest enllaç

Les funcions del 29 i 30 de novembre seran en anglès 

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en què prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre.

Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a comunicacio@institutdelteatre.cat.


Horari
Dijous, divendres, dissabte i diumenge, a les 20 h
Durada: 60 minuts


Preu
Web: 10 €
Taquilla: 12 €
Entrades a 8 € comprant la localitat a la taquilla del teatre o per web a través d’entradium amb el codi #AnticInstitut (es demanarà acreditació amb el carnet de l'Institut del Teatre a taquilla).


Ubicació

Antic Teatre


Adreça
Carrer de Verdaguer i Callís, 12, 08003 Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x