Logo Institut del Teatre

CARTELLERA IT. Gèrmen 2: Ballar la veu

Comparteix

Del 26.9.2018 al 30.9.2018

Amb els professors de l'Institut del Teatre Isabel Soriano i Carles Salas.

Escena Germinal és un cicle de la Nau Ivanow que té per objectiu potenciar l’encontre entre artistes i públics amb l’objectiu de posar en valor el procés de creació escènica. És un certamen conjunt amb Projecte Ingenu.

  • Es tracta d'una residència de 4 dies (3 nits) al Konvent.0, un espai de Cal Rosal (Berga) que promou la cultura i la creació més contemporania. Els participant disposaran d’allotjament, transport i manutenció en tots aquests dies.
  • una trobada de les 2 línies en una jornada festiva a Barcelona, a la Nau Ivanow, on els gèrmens entren en contacte amb el públic.


En aquest gèrmen proposem la interacció entre dos perfils artístics allunyats, però complementaris: una actriu-cantant i un ballarí-coreògraf. Ambdós amb basta experiència en l’àmbit de la pedagogia. “Ballar la veu” serà un treball de recerca creativa partint de la veu i del cos, de forma individual i col.lectiva. Buscarem la singularitat i allò que ens diferencia dels altres , descobrirem les eines per a desenvolupar-ho i aprofundir-hi. En el fons, un taller de creació de teatre-dansa amb la veu pròpia com a banda sonora.

Més informació, preus i inscripcions en aquest enllaç

Places limitades

CARTELLERA IT és un recull informatiu dels espectacles externs en els quals prenen part professors, alumnes o graduats recents de l’Institut del Teatre. Programació a sales independents de l'Institut del Teatre.
Si esteu interessats en difondre algun espectacle envieu la informació a: comunicacio@institutdelteatre.cat 


Preu
El cost de participació en el projecte és de 185€. L’import correspon al cost de l’estada i inclou transport, dormir i tots els àpats.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x