Logo Institut del Teatre

Automatrícula aspirants admesos del primer curs

Comparteix

12 de juliol de 2023


A continuació trobareu la data per especialitat d'automatrícula i les instruccions per fer-la. 

  • Estudiants de direcció i dramatúrgia i escenografia: 14 de juliol de 2023
  • Estudiants d'interpretació: 14 de juliol de 2023

 

Abans de realitzar l'automatrícula, llegiu bé les instruccions i documents adjunts

Instruccions

  • Si voleu optar a fer el pagament a terminis abans d’iniciar el procés de matriculació haureu d’omplir el document sol·litud d'alta o modificació de dades bancàriesL’haureu de portar al banc i que us el signin i segellin i enviar-lo per correu electrònic a: secretaria@institutdelteatre.cat

  • Per procedir a fer la matrícula heu d’anar a l'enllaç que s’ha habilitat i en primer lloc revisar les vostres dades personals. En cas que s'hagin de modificar les dades, comuniqueu-les a la Secretaria Acadèmica General enviant un correu electrònic.

  • Per realitzar la matrícula seguiu el tutorial 'Guia d'ús del portal de l'alumne' adjunt (pdf)

  • En el cas que alguna de les assignatures on us matriculeu tingui diversos grups, podeu matricular-vos en el que vulgueu tenint en compte que no serà definitiu, ja que en funció de les assignatures serà el o la cap d’especialitat qui adjudicarà el grup a cada estudiant.

  • En cas de reconeixement de crèdits, la sol·licitud de reconeixement es realitzarà una vegada formalitzada la matrícula a primer curs enviant la sol·licitud i documentació corresponen al correu electrònic de secretaria acadèmica general secretaria@institutdelteatre.cat. Trobareu tota la informació en l'apartat web Reconeixements de crèdits.

  • En finalitzar  l'automatrícula, heu d’imprimir el full de pagament ja que en qualsevol de les opcions de pagament que trieu el primer pagament sempre cal fer-lo al banc o a través de caixer en qualsevol oficina del BBVA.

  • Automatrícula aspirants admesos de les proves d'accés

 

Guia de l'estudiant i Intranets

Trobareu la informació completa sobre els estudis a la Guia de l’estudiant. Us recomanem que llegiu la guia de l’estudiant perquè allà hi trobareu les diverses normatives que regulen els estudis (normativa d’avaluació, normativa de permanència en els estudis, normativa de matriculació), així com els plans d’estudis i els plans docents de cada una de les assignatures, entre d’altres informacions. 

Des de la pàgina web de l’Institut podeu accedir també a les diverses intranets (portal de l'alumne– on trobareu les vostres assignatures matriculades, notes, expedient, etc. / Campus IT que és l’eina de formació on-line / Accessos diversos )

Sessió d'acollida virtual curs 2023-24

El mateix dia d'automatrícula, 14 de juliol a les 11h, es durà a terme una sessió d'acollida on line. Les persones admeses rebran el dia 13 de juliol un correu electrònic amb l'enllaç per accedir a la reunió informativa.

Us fem arribar el següent document sobre el funcionament de l'escola i els estudis.

Per qualsevol dubte o aclariment en relació a la gestió acadèmica dels estudis podeu posar-vos en contacte amb la secretaria general secretaria@institutdelteatre.cat

 

 

 

 
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x