Logo Institut del Teatre

Els alumnes de 3r de l'ESAD i ESTAE presenten els seus espectacles

Comparteix

30.9.2020

Les intèrprets de "La bogeria és a tocar" en un assaig del muntatge

Els alumnes de tercer de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) presenten aquesta setmana els resultats finals de l’assignatura Projecte 3. En total es tracta de cinc espectacles que es podran veure de l’1 al 4 d’octubre i que han estat dirigits per Alfred Casas, Andrés Corchero, Carlota Subirós, Jordi Oriol i Jordi Prat i Coll.

Els alumnes d’interpretació i escenografia de tercer curs han estat treballant presencialment des de l’1 de setembre per tal de poder acabar aquesta assignatura del curs 2019-20, que va quedar aturada a causa del confinament. L’alumnat de l’especialitat de teatre visual ofereix el muntatge “Joan de l’Ós” dirigit per Alfred Casas i que encara està en procés de creació. “Un somni”, d’August Strindberg, en l’adaptació de Caryl Churchill, és el text que han preparat els alumnes d’interpretació de l’itinerari de text amb Carlota Subirós, mentre que l’alumnat de teatre musical representarà “La bogeria és a tocar”, un musical de nova creació dirigit per Jordi Prat i Coll que beu del diari de la Frida Kahlo i de cançons populars mexicanes.

El Centre del Vallès acull els muntatges dirigits per Andrés Corchero i Jordi Oriol. Es tracta de “Sístole i diàstole”, amb els alumnes d’interpretació de teatre físic, i “Colofó d’amor”, que es podran veure al Teatre Alegria i a la Sala Maria Plans, respectivament, i que compten també amb la participació dels alumnes de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE). A través de l'assignatura de taller pràctic 3, s’encarreguen del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

Per mesures de seguretat i d’higiene, els muntatges només els podrà veure la comunitat educativa de l’Institut del Teatre, ja que l’aforament és limitat, i cal reservar prèviament l’entrada.  En el cas dels espectacles que es representen a Terrassa, cal reservar entrada a través d'un formulari web. Trobareu el detall dels espectacles a l’apartat de la web CARTELLERA IT.


Continguts relacionats

  • Assaig d'"Un somni", taller de 3r del 2020 dirigit per la professora Carlota Subirós

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x