Logo Institut del Teatre

Suspensió de l'activitat i mesures excepcionals per fer front al COVID-19

Comparteix

13.3.2020

Façana de l'Institut del Teatre

Seguint les directrius de les autoritats de salut pública i els protocols establerts per fer front a la pandèmia del COVID-19, l’Institut del Teatre, per tal de minimitzar les situacions de risc i evitar la propagació del coronavirus suspèn l’activitat acadèmica a partir d’aquest divendres 13 de març i fins a l'11 d'abril (ambdós inclosos).

Per tant, durant aquest període, no s’impartiran classes en el Conservatori Professional de Dansa, el Conservatori Superior de Dansa, l’Escola Superior d’Art Dramàtic i l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle. A més, la Biblioteca i el Museu de les Arts Escèniques romandran tancats al públic. 

Paral·lelament, l’Institut del Teatre també comunica:

—L’anul·lació dels simulacres del programa Dansa en Xarxa impulsat des del Conservatori Professional de Dansa, previstos pels dies 14 de març, per a l’especialitat de dansa contemporània, i 21 de març, per a la modalitat de dansa espanyola.

—L’anul·lació de les funcions dels tallers lliures dels alumnes del Conservatori Professional de Dansa previstes per aquest dissabte 14 i diumenge 15 de març al Teatre Ovidi.

—L’anul·lació de l’actuació d’IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, prevista per aquest dissabte, 14 de març, a l’Auditori de Sant Cugat, i emmarcada en les activitat de la Quinzena de Dansa Metropolitana.

—L'anul·lació del tercer i últim dia del III Congrés d’investigació i pràctiques escèniques que s'emmarca en el XI Festival Mutis de Barcelona, previst per divendres 13 de març, així com l'espectacle "Berta" programat per la tarda de divendres al Teatre Estudi.

—La suspensió de l’audició per a la selecció de ballarins i ballarines per a IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, prevista pels dies 28 i 29 de març. La prova es posposa sense data, condicionada a l’evolució del virus.

—La suspensió del lloguer d’espais a l’Institut del Teatre fins a nova data.

—La suspensió de la gira europea d'IT Dansa per França, Alemanya i Suïssa (festival STEPS).

—La suspensió de les portes obertes del Conservatori Superior de Dansa els dies 25 i 26 de març.

—La suspensió de les portes obertes de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les especialitats d'Escenografia i Direcció i Dramatúrgia previstes l'1 d'abril i el curs gratuït relacionat.

—La suspensió dels espectacles dels alumnes de 4t d'Interpretació previstos pels dies 2,3,4 i 5 d'abril.

 

 

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x