Logo Institut del Teatre

Desfilada de moda a càrrec dels alumnes de l’ESTAE

Comparteix

1.3.2020

Muntatge del taller d'esdeveniment - desfilada de moda. Foto de Víctor Bayo

Un any més, l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre posa en marxa el taller d’esdeveniment on els alumnes de segon curs duen a terme la direcció tècnica i muntatge d’un espectacle en viu. Es tracta d’una desfilada de moda on es presenten els treballs realitzats a l’assignatura de Creativitat pels alumnes de 3r i 4t dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda de Felicidad Duce l’escola de moda de LCI Barcelona.

Aquesta activitat compta també amb la complicitat de l’Escola Vilamanyà de Terrassa, que realitza el maquillatge de les models, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que fa les fotografies de la desfilada, i el grup musical El Sr. Ramon, que posarà la música a l’esdeveniment.

Amb el taller de moda, els alumnes de l’ESTAE s’enfronten i coneixen, de la mà dels nostres professors especialistes (tots ells professionals en actiu del sector) i del treball amb alumnes i professors de les altres escoles participants, tots els processos d’un espectacle en viu. També es treballa i aprofundeix en les tasques de planificació i organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

La desfilada-concert de moda es farà al Teatre Alegria de Terrassa el proper dijous 5 de març, a les 19.30 h, i l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

Per conèixer els detalls dels alumnes participants podeu consultar aquest apartat de l’agenda.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x