Logo Institut del Teatre

Disponible el número 44 de la Revista Estudis Escènics

Comparteix

24.3.2020

Revista Estudis Escènics. Número 44

L’Institut del Teatre presenta un nou número de la revista Estudis Escènics, que publica en català, castellà i anglès en format digital i en accés obert.

El dossier principal d'aquest número se centra en la complexitat de les relacions entre Teatre i Ciutat. En aquest sentit, recull les ponències i comunicacions presentades al simposi “Teatre i Ciutat: escenografies preexistents” que l’Institut del Teatre va organitzar l’octubre de 2018, on s’hi van estudiar els vincles entre teatre, arquitectura i societat i també es va reflexionar sobre la potencialitat dramatúrgica de la ciutat.

Ja fora de dossier, en l’apartat de «Teoria» es recullen dos articles; un de Constanza Brnčić sobre la pràctica performativa Moving Objects i un altre d’Ivan Garcia sobre la relació de Fabià Puigserver i Polònia.  També contempla dues aportacions sobre el «manifest» de la companyia FFF (The Friendly Face of Fascism), una de Carmen Pedullà i una altra de Christina Schmutz.

Finalment l’apartat «Documents», que recull propostes diverses no sotmeses a avaluació i indexació,  reuneix materials diversos com les propostes de Davide Carnevali, Pep Fargas (Lluèrnia), Guillem Aloy (Rimini Protokoll) o Anna Hohler.

Estudis Escènics és la revista acadèmica de l'Institut del Teatre i de les seves escoles superiors de teatre i dansa. Creada el 1957, la revista acull treballs d'investigació, reflexió i debat sobre les arts escèniques a Catalunya i el món. Compta amb un Consell de Redacció i amb un Comitè Científic integrats per destacats especialistes a nivell internacional. Els articles d'Estudis Escènics  estan sotmesos a doble revisió; la revista s'edita en format digital i en accés obert.

Podeu consultar tots els continguts de la revista  aquí 


Continguts relacionats

  • Revista Estudis Escènics número 44 portada

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x