Logo Institut del Teatre

Els estudiants del Conservatori Superior de Dansa presenten la Mostra de Repertoris

Comparteix

14.2.2020

Cartell Mostra de Repertoris del CSD

El divendres 21 de febrer, a les 13.30 h, tindrà lloc al Teatre Ovidi Montllor la representació de la Mostra de Repertoris, a càrrec de l'alumnat  del Conservatori Superior de Dansa (CSD). Es tracta d’una funció oberta al públic en la qual els estudiants de tots els cursos i de les dues especialitats del CSD (Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa) interpretaran fins a vuit coreografies que formen part del repertori de reconeguts coreògrafs i companyies de dansa, tan nacionals com internacionals. Es podran veure peces de Trisha Brown, Sasha Waltz, Michelle Rizzo, Fernando Hernández Magadán, Crystal Pite, Roberto Oliván, Gustavo Ramírez i Ramon Baeza i Montse Sánchez.

La Mostra de Repertoris és el resultat del treball que els estudiants han realitzat en les darreres setmanes a les aules, amb classes impartides per professors convidats, entre els quals hi ha hagut tant els creadors de les peces de repertori seleccionades com membres de les seves companyies. Fins ara la representació de la Mostra era un acte obert només als estudiants de l’escola, però aquest any el CSD l’obre al públic per tal de donar a conèixer el treball dels estudiants.

Vuit peces de repertori de prestigi

El programa de la Mostra inclou la coreografia Set and Reset, de Trisha Brown, que els alumnes han après de mans de Lance Gries, ballarí i coreògraf que va ser membre de la Trisha Brown Company. També es podran veure fragments de Sacre, Continue, Medea i Dido&Eneas, peces de la coreògrafa alemanya Sasha Waltz, que Maria Colusi ha traslladat als estudiants. La creació de Michelle Rizzo Higher xtn. és una altra de les creacions que es podran veure sobre l’escenari, la qual els estudiants han pogut conèixer directament del seu creador, el coreògraf i artista visual italià Michelle Rizzo. Flying high és també una de les peces del programa, creació de Fernando Hernández Magadán, que el ballarí Zoran Markovic ha pogut ensenyar els estudiants del CSD.

L’espectacle també inclou la interpretació de The misfit, coreografia de Roberto Oliván, qui ha pogut ser ell mateix el transmissor de la peça als estudiants de l’escola. La mateixa situació s’ha repetit amb els ballarins i coreògrafs Ramón Baeza i Montse Sánchez, que han pogut ensenyar un extracte de la seva coreografia Wad Ras als estudiants del CSD.

El programa es completa amb diversos fragments de repertori del coreògraf Gustavo Ramírez, que la professora del CSD Blanca Ferrer ha donat a conèixer a l’alumnat, així com la coreografia Plot Point, de la coreògrafa i ballarina canadenca Crystal Pite, traslladats als estudiants per la també professora del CSD, Sandra Marín.

L’entrada a la funció és gratuïta, i es podrà recollir a taquilla des de dues hores abans de l'inici de la funció. Trobareu més informació en aquest apartat de l'agenda


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x