Logo Institut del Teatre

Concert en directe a Terrassa de la mà de l’ESTAE

Comparteix

6.2.2020

Taller de rock 2020 ESTAE

Els alumnes de segon curs de Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) organitzen el taller de pràctiques número 5, l’anomenat Taller de Rock, el proper dijous 13 de febrer.

Es tracta d’un taller on els alumnes de les tres especialitats de l’ESTAE, luminotècnia, maquinària escènica i so, planifiquen, munten i executen un concert de música en directe a l’escenari del Teatre Alegria de Terrassa.

Els grups musicals que actuaran son la cantautora Maria La Blanco i el grup de rumba fusió Dr. Basilio.  La música de La Blanco és una barreja de diversos estils musicals que van des de la bossa-nova a la rumba i del bolero a la música d’autor passant pel funk. Dr Basilio neix de la rumba per donar abast i cabuda a altres estils musicals com el flamenc, el rock, el funk, el jazz i el reggae amb un so obert i festiu.  

El concert serà dijous 13 de febrer a les 19h al Teatre Alegria de Terrassa i és obert al públic. Per més informació dels alumnes i professors participants consulteu aquest enllaç

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. Es poden reservar les localitats en aquest enllaç

Tallers de l'ESTAE

Durant el curs acadèmic, els alumnes de l’ESTAE duen a terme una sèrie de tallers de diferents modalitats. Són reproduccions de la pràctica professional on s’apliquen els coneixements adquirits en totes les altres assignatures.

En aquest cas, el taller de Rock els permet conèixer i aplicar els processos de treball propis del sector de la música en directe.

Tal i com es faria en un pavelló d’esports o en una plaça a l’aire lliure, a partir de l’escomesa elèctrica i els punts de rigging, els estudiants munten tota l’estructura necessària. D’aquesta manera s’enfronten i coneixen, de la mà dels professors de l’ESTAE especialistes, tots ells professionals en actiu del sector, a tots els processos propis d’aquest tipus d’espectacle.

Els resultats d’aprenentatge principals del taller son que l’alumne coneix i aplica els processos de treball propis del sector de la música en directe així com el treball amb els materials i equips que s’utilitzen habitualment a més d’aprofundir en les tasques de planificació i organització d’aquest tipus d’esdeveniments.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x