Logo Institut del Teatre

S’estrenen els espectacles de l’ESAD elaborats en col·laboració amb el CIFO L'Hospitalet

Comparteix

3.12.2019

"F()R()TS" de Joan Cusó, representació del grup d'alumnes de teatre visual

Del 3 al 5 de desembre es presenten els tres treballs elaborats pels alumnes de 4t d’Interpretació de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD), en el marc de l’assignatura “Pràctiques 3”, amb els professors Moreno Bernardi, Stéphane Levy i Joan Cusó. Els tres espectacles han comptat amb la col·laboració d’una desena d’alumnes del Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO) de l'Hospitalet de Llobregat que, per segon any consecutiu, han participat amb l'ESAD per tal d’afavorir l’aprenentatge mutu dels estudiants dels dos centres. 

Els projectes escènics que es presenten són “ULUKA-78 haikus for Howl”, dirigit per Moreno Bernardi; “Allà”, dirigit per Stéphane Levy i “F()R()ts”, dirigit per Joan Cusó, tres propostes de caire molt diferent que tenen en comú el fet d'incorporar els  recursos tecnològics i digitals a l'escena. Les representacions no estan obertes al públic extern, només a alumnat i personal de l’Institut del Teatre. 

Els alumnes del CIFO provenen majoritàriament de la realització i la producció audiovisual, i a través del curs “Mitjans audiovisuals aplicats a les arts escèniques”, de 250 hores, han format un perfil d’aplicació de les seves competències professionals al món del teatre, la dansa i la performance. 

El CIFO de l’Hospitalet forma part de la xarxa de centres del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya que es dediquen a la promoció d’accions de formació professional per a l’ocupació. El curs “Mitjans audiovisuals aplicats a les arts escèniques” és una formació totalment subvencionada d’especialització en Disseny Audiovisual per a Arts Escèniques.


Continguts relacionats

  • Uluka - 78 haikus for Howl, representació del grup d'alumnes de teatre de text
  • Allà, representació del grup d'alumnes de teatre físic

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x