Logo Institut del Teatre

Col·laborem amb el projecte Pacte del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya

Comparteix

14.11.2019

Pacte del Talent

El dimarts 19 de novembre, a les 17 h, es presenten al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els treballs audiovisuals del Pacte del Talent, un programa per a la promoció de professionals emergents de l'audiovisual que impulsa el Clúster Audiovisual de Catalunya i que permet connectar els nous talents de l'audiovisual amb grups i companyies incipients dels àmbits de les arts escèniques i la música. En aquesta edició, els projectes d'art dramàtic i dansa seleccionats estan vinculats a l'Institut del Teatre, que per primera vegada ha col·laborat en la iniciativa a través de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i el Conservatori Superior de Dansa (CSD).

En concret, el treball audiovisual sobre l'àmbit teatral que es podrà veure se centra en «La diputada», un dels cuplets que apareix en l'espectacle Versiones parciales de mi vida y mi gloria, de Glòria Ribera, graduada de l’ESAD el curs 2018-19, i que ha comptat amb la col·laboració de les graduades en Escenografia Alejandra Lorenzo i Patricia Albizu. Per la seva banda, en dansa, el projecte audiovisual que es presentarà mostrarà el procés de creació de les coreografies finalistes que opten a guanyar el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2019, presentades per Jacob Gómez, Andrea Jiménez, Ana Borrosa i Sigvin Dalkilin. 

L'acte, que és gratuït però cal inscriure’s, inclourà una xerrada sobre l’audiovisual com a llenguatge escènic on participarà, entre d’altres, el professor de l’ESAD, Jordi Fondevila. 

Els muntatges audiovisuals que es presentaran durant la sessió es podran veure posteriorment en el canal youtube del Clúster i també, en el cas dels vídeos de dansa, es visualitzaran durant la gala del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, el diumenge 8 de desembre al Mercat de les Flors. 

La Setmana del Talent 

La Setmana del Talent Audiovisual és el principal esdeveniment que organitza el Clúster Audiovisual de Catalunya. Es tracta d'una trobada amb la complicitat de les universitats catalanes i un gran nombre d'empreses del sector audiovisual. El seu objectiu és posar en contacte el talent emergent que acaba de graduar-se amb el món de l'empresa. Ho fa a través de diverses seccions, entre les quals es troba el Pacte del Talent.

El Clúster Audiovisual de Catalunya, és una associació d'empreses i institucions del sector audiovisual i multimèdia que agrupa a més de 100 entitats entre les quals hi ha empreses de producció, postproducció, realitat virtual, videojocs, publicitat, universitats o centres audiovisuals de Catalunya entre d’altres.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x