Logo Institut del Teatre

L’ESAD participa al projecte Joint Production de la WTEA a Pequín

Comparteix

23.9.2019

Júlia Cruz assajant de "The white snake" a Pekin

La World Theatre Education Alliance (WTEA) organitza durant els mesos de setembre i octubre a Beijing (Xina) la Joint-Production Project, una iniciativa que pretén treballar i presentar una peça teatral amb diversos alumnes de les escoles membres de la WTEA. 

En aquest sentit, l'aliança ha convidat a un estudiant de tercer curs d’Interpretació de l’Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre a treballar en aquest projecte, i a dos delegats de l’Institut del Teatre a participar en la WTEA International Theatre Fairs, la Fira International de Teatre que es durà a terme del 14 al 22 d’octubre a la mateixa ciutat.  

L’alumna de l’ESAD és Júlia Cruz Sesé i ha estat escollida per l’escola entre els alumnes interessats a participar, sota criteris acadèmics. Del 2 de setembre i fins al 15 d’octubre, estarà en el campus de la Central Academy of Drama de Beijing, on treballarà sota la direcció de la professora Snejina Tankovska, de l’Acadèmia Nacional d’Arts de Teatre i Cinema (Sofia, Bulgària). Junt amb 12 alumnes de Japó, Polònia, Ucraïna, Geòrgia, Grècia, Bulgària i la Xina, durà a terme l'obra de teatre "The White Snake", basada en una llegenda xinesa. La representació final es farà el 15 d'octubre coincidint amb la celebració de la Fira International de Teatre de la WTEA, on estaran presents totes les escoles i institucions membres. 

D’altra banda, Montse Vellvehí Hernández, en representació de l’Institut del Teatre, i Raimon Molins Forcadell, en representació de l’ESAD, participaran a la Fira Internacional de Teatre de la WTEA al mes d’octubre. 

World Theatre Education Alliance

La World Theatre Education Alliance neix al setembre de 2015 impulsada des de la Càtedra UNESCO d'Educació Teatral amb l’adhesió i compromís de 5 institucions internacionals: Shota Rustaveli Theatre and Film Georgian State University (Geòrgia), Ernst Busch Academy of Dramatic Arts (Alemanya), Toho Gakuen College of Drama and Music (Japó), Department of Theatre of Chuang Ang University (Corea) i Kyiv National IK Karpenko-Kary University of Theatre, Cinema and Television (Ucraïna). Posteriorment s'adhereixen la National Academy for Theatre and Film Arts (Bulgària), Nord University (Noruega), The Aleksander Zelwerowicz National Academy of Dramatic Art (Polònia), Russian State Institute of Performing Art (Rússia), Guildhall School of Music and Drama (Gran Bretanya) i l’Institut del Teatre.

L’ESAD, que és membre de la WTEA des de l’any 2015, ha rebut amb satisfacció aquesta invitació, ja que dóna la possibilitat a un alumne de l’escola a participar en un projecte internacional, i aporta a l’Institut del Teatre prestigi i visibilitat internacional.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x