Logo Institut del Teatre

Recta final dels cursos d’estiu del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

8.7.2019

Alguns dels alumnes del curs d'estiu Endansa'IT

Un any més el Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre ha organitzat durant la primera quinzena de juliol el curs ENDANSA’IT en les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola tant per a alumnes interns com externs, així com un curs de teatre musical, adreçats a infants i joves de diferents edats.

En aquests darrers dies de classe, l'alumnat està treballant de valent per tenir a punt les peces de dansa que ballaran el proper divendres 12 de juliol, a les 12 h, en una actuació que tindrà lloc a l’Atri de l’Institut del Teatre. D'altra banda, el dijous 11 de juliol, a les 16 h, els participants del taller de teatre musical faran també una representació a la sala Scanner de l’Institut del Teatre en què mostraran el que han treballat a les aules durant aquests quinze dies. Totes dues funcions són d'accés lliure i gratuït.

Dansa i teatre musical

Els cursos de dansa, d’entre 35 i 40 hores de durada, es duen a terme a l’Institut del Teatre amb la presència del mateix professorat del CPD, així com amb professors convidats externs, que ofereixen una formació específica i complementària de cada especialitat als alumnes d’entre 9 a 15 anys. Aquest any, els professors convidats són Bérangère Andreo (nivell 2 de dansa clàssica), Daniel Navarro i Pol Fruitós (nivell 2 de dansa contemporània) i José Maldonado (nivell avançat de flamenc). 

Paral·lelament a les tardes, es duu a terme per segon any un curs de teatre musical per a joves de 10 a 15 anys, tant externs com interns. Els professors d’aquest curs, coordinat per la professora del CPD Elisenda Castell, són David Pintó (interpretació), Laia Piró (tècnica vocal) i Bealia Guerra (coreografia). L’alumnat que hi participa també farà les representacions finals el 12 de juliol a les 16 h a la sala Scanner de l’Institut del Teatre. L’entrada també és gratuïta.


Continguts relacionats

  • Alumnes del curs d'estiu Endansa'IT de nivell 0 de dansa clàssica
  • Alumnes del curs d'estiu Endansa'IT de dansa clàssica nivell 1
  • Alumnes del curs d'estiu Endansa'IT de dansa espanyola nivell 1
  • Alumnes del curs d'estiu Endansa'IT de dansa contemporània hip hop
  • Alumnes del curs d'estiu Endansa'IT de dansa espanyola nivell avançat

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x