Logo Institut del Teatre

Estudis Escènics: Call for Papers “Strindberg i el teatre d'avui”

Comparteix

22.8.2019

Jornada Strindberg revista Estudis Escènics

Coincidint amb l’edició del llibre «August Strindberg», publicat conjuntament per l’Institut del Teatre i l’editorial Comanegra, la revista de l’Institut del Teatre Estudis escènics organitza, el 9 d’octubre, una Jornada de debat al voltant de l’autor, de la seva obra i de la seva influència titulada «Sóc contemporani! Strindberg i el teatre d’avui»

La jornada comptarà amb la participació d'Anna Pettersson, directora del Teatre Íntim d'Estocolm,  que avui en dia té el repte de rellegir, reinterpretar i tornar a escenificar l'obra de l'autor, Jean-Pierre Sarrazac, que recentment ha publicat l’estudi «Strindberg, L'Impersonnel» o també, entre d'altres ponents, Jonathan Châtel, que fa tres anys va presentar al Festival d’Avinyó l’adaptació de «Camí de Damasc». La jornada també comptarà amb una taula rodona amb directores i directors que recentment han portat Strindberg a escena.

Per tal d’elaborar el dossier específic de la jornada, la revista obre un període de sol·licitud de contribucions d’articles. La participació és oberta a totes aquelles persones interessades en la matèria. Caldrà presentar prèviament un resum de la contribució. Els resums, de no més d’una pàgina, s’hauran de lliurar, en català, castellà o anglès, abans del dia 1 de setembre a l’adreça següent: info.estudisescenics@institutdelteatre.cat

Consulteu aquí més informació sobre els requisits per a participar.   

El dossier de la revista Estudis Escènics recollirà les ponències de la jornada en el número de la revista corresponent a l’any 2020.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x