Logo Institut del Teatre

Arrenquen els assajos del projecte IT Teatre 2019: «Flam», amb direcció de Roger Bernat

Comparteix

10.4.2019

L'equip d'intèrprets de «Flam», graduats de l'Institut del Teatre

Des de fa uns dies, els graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) que van ser seleccionats en les audicions dutes a terme el mes de març per participar en el projecte pedagògic IT Teatre de 2019, ja estan immersos en els assajos de «Flam». Aquest és el nom de l’espectacle, dirigit per Roger Bernat, i amb dramatúrgia del professor de l’ESAD, Roberto Fratini, que es representarà el 6 de juny, al Teatre Principal d’Olot; el 15 de juny, al Teatre Principal de València; el 28 de juny, al Teatre Alegria de Terrassa; i de l’11 al 14 de juliol al Teatre del CCCB de Barcelona, en el marc del Festival Grec.

Des de principis d’abril i fins a l’estrena de la peça, els participants del projecte estaran treballant a les aules de l’Institut del Teatre junt amb Roger Bernat. «Flam» posa les emocions en el punt de mira, i promet ser una proposta escènica emocionant i desballestadora, en la qual Bernat es proposa jugar únicament amb les emocions. El muntatge pren la forma d’una partitura exclamativa, on sense cap justificació i sense un context moral que ho aprovi o desaprovi, els intèrprets ploren i riuen.

Els graduats d’Interpretació que formen part de l’equip d’IT Teatre 2019 són Marta Borràs, Antoni Mas, Adrià Ardila, Hodei Arrastoa, Alba Duño, Eva Ortega, Alba Aloy, Mireia Lorente i José Luís Oliver. Alhora, també són part d’IT Teatre el graduat de Direcció i dramatúrgia, Nicolás Jongen i els graduats en l’especialitat d’Escenografia, Albert Chamorro i Núria Vila.

Projecte pedagògic

IT Teatre és un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre orientat a facilitar la inserció dels graduats i graduades de l’ESAD en la societat teatral. Entès com el darrer pas pedagògic i el primer contacte amb la realitat de la professió, proporciona als estudiants que han finalitzat la seva formació a l’Institut del Teatre el fet de poder participar en un procés creatiu i de producció complet. El període d’aprenentatge i treball culmina amb l’estrena i representació de la peça artística en el circuit professional.

«Flam» és una producció de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, amb el Grec Festival de Teatre de Barcelona, el CCCB, el Festival Tercera Setmana de València i Elèctrica Produccions, i amb la col·laboració del Teatre Principal d’Olot, el Teatre Alegria de Terrassa i el Teatre Laboratori de Vic.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x