Logo Institut del Teatre

CompARTir, primera trobada de batxillerats en arts organitzada pels alumnes del CPD

Comparteix

4.4.2019

Cartell CompARTir creat pels alumnes de 2n de batxillerat del CPD

El divendres 5 d'abril es duu a terme la primera edició de CompARTir, una trobada artística entre alumnes de diversos instituts organitzada pels alumnes de 2n de Batxillerat del Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) des de l’assignatura d’emprenedoria.

La idea d’aquesta trobada neix de la necessitat de posar solució a una de les inquietuds que tenen gairebé tots els artistes: poder conèixer i nodrir-se de diferents disciplines artístiques per tal de ser més complets, a més de poder experimentar amb facetes artístiques noves que puguin inspirar i enriquir les seves creacions.

Per donar resposta a aquesta inquietud, els alumnes de l’Institut del Teatre han convidat a altres estudiants de batxillerat d'altres centres amb una vessant artística. Així, en aquesta primera trobada participen els alumnes d'arts plàstiques i audiovisuals de l’Escola Massana i els alumnes de música de l’Institut Oriol Martorell.

Al voltant d'un centenar d'alumnes treballaran en un projecte interdisciplinari durant tot el dia en què es vinculin arts plàstiques, música i dansa, i culminarà a la tarda amb una posada en comú dels projectes realitzats i una mostra de cada escola.

Els mateixos alumnes de 2n de batxillerat de l’EESA/CPD s'han encarregat d’organitzar la jornada i dissenyar els materials promocionals, entre els quals una bossa de roba que s'ha posat a la venda per ajudar a finançar els costos de la trobada. 

Una trobada de batxillerats en arts pionera que, de ben segur, serà molt enriquidora per a tots els participants. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x