Logo Institut del Teatre

Reivindiquem les arts escèniques en el Dia Mundial del Teatre

Comparteix

27.3.2019

Sandra Monclús, durant la lectura del missatge del Dia Internacional del Teatre

Un any més, el 27 de març, ens sumem a la commemoració del Dia Mundial del Teatre, una jornada que se celebra arreu del món amb l’objectiu de donar visibilitat i reivindicar el valor de les arts escèniques. Per aquest motiu, aquest matí, l’actriu i professora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), Sandra Monclús, ha llegit al vestíbul de l’Institut del Teatre el missatge internacional del Dia Mundial del Teatre, escrit enguany pel director d’escena i dramaturg cubà, Carlos Celdrán.

Cada any, l'International Theatre Institute (ITI) convida una figura important del món de les arts escèniques a escriure un missatge amb motiu del Dia Mundial del Teatre en què comparteixi les seves reflexions sobre el teatre i la cultura de la pau.

Altres activitats

D’altra banda, a les 13 h, l’Institut del Teatre també ha donat suport a l'Agrupació Dramàtica de Barcelona en un acte a l’anomenada Ronda de les Actrius de la plaça de Margarida Xirgu, en què s’ha recordat les actrius ja desaparegudes que van ser guardonades amb el Premi Margarida Xirgu.

A més, un grup d’alumnes de l’ESAD faran aquesta tarda a l’Hospital del Mar una intervenció amb motiu del Dia Mundial del Teatre.


Continguts relacionats

  • Cemmemoració de l'ADB
  • Feliç Dia Mundial del Teatre

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x