Logo Institut del Teatre

Proves d’accés al Conservatori Superior de Dansa. Inscripcions fins al 27 de maig

Comparteix

22.5.2019

Proves d'accés al CSD 2019-2020

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del ha publicat les bases de les proves d’accés a les especialitats de coreografia e interpretació i pedagogia de la dansa per al curs 2019-2020.

Les persones interessades en estudiar aquests estudis de títol superior, poden consultar quins són els requisits per a participar-hi, les dates d’inscripció, quines proves es duen a terme i els materials per a preparar-les.

Les inscripcions a les proves són del 2 al 27 de maig. Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en tres proves, comunes per les dues especialitats, i el bloc B consta d’una sola prova específica segons l’especialitat. Cal aprovar el bloc A per fer les proves del  B. La nota final és la mitjana aritmètica de les qualificacions de les proves A i B (cal aprovar les dues).

Les tres proves del bloc A avaluen l’habilitat per dansar, els coneixements històrics, culturals i artístics de la dansa i l’habilitat de l’aspirant per improvisar i/o composar. Es duran a terme els dies 6, 5 i 7 de juny respectivament. La prova del bloc B es faran el 18 de juny. Els aspirants que superin el bloc A seran visitats per un equip mèdic que explorarà les seves condicions físiques.

Les persones que no disposin del títol de grau mitjà/professional de dansa i de fora de Catalunya hauran de passar unes altres proves els dies 5 i 8 de juny respectivament.

Podeu consultar tota la informació detallada de les proves a l’apartat proves d’accés del CSD. També trobareu un resum amb la informació destacada en aquest document (pdf) i un vídeo explicatiu.

Portes obertes i mòduls de demostració

El Conservatori Superior de Dansa també ofereix entre el 16 de març i el 6 d’abril de 2019 sis classes gratuïtes per conèixer els estudis en diversos espais i impartits pels professors del CSD, tots ells professionals en actiu. Les persones interessades poden inscriure’s a un, varis o totes les classes de demostració a través del correu csdansa.it@institutdelteatre.cat . La data límit és 10 dies abans de la data de realització del mòdul

Finalment, els dies 27 i 28 de març es van organitzar les portes obertes  que van consistir en una xerrada informativa dels estudis i les proves d’accés, una visita guiada per les instal·lacions i un visionat de les classes que es faran durant el matí.

Per més dubtes, podeu contactar amb la Secretaria Acadèmica a sec_acad.it@institutdelteatre.cat


Continguts relacionats

  • Proves d'accés al CSD 2019-20

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x