Logo Institut del Teatre

Commemorem el Dia Internacional de les Dones

Comparteix

8.3.2019

Institut del Teatre commemoració 8 de març

En el Dia Internacional de les Dones, des de l’Institut del Teatre volem expressar el nostre suport a les reivindicacions d’aquest 8 de març. En aquest sentit aplaudim les accions, manifestacions o activitats que s’organitzin arreu amb l’objectiu de reivindicar la igualtat de gènere i lluitar contra qualsevol tipus de discriminació o violència vers les dones.

Fem una crida a la defensa dels drets de les dones i a la necessitat d’aconseguir la igualtat real que permeti posar fi a les discriminacions que encara pateixen les dones en els àmbits laboral, salarial, familiar i social. Alhora, reivindiquem una major representativitat de les dones a tots els nivells, i especialment, en l’àmbit de les arts escèniques.

Protocol per a la prevenció, detecció i actuació de l’assetjament sexual

Des de l’Institut del Teatre posem a disposició dels alumnes un protocol per a la prevenció, detecció i actuació de l’assetjament sexual per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat de gènere.

Amb aquest document l’Institut posa de manifest el seu compromís per evitar qualsevol tipus d’assetjament sexual i aconseguir un entorn formatiu i de treball segur i respectuós.

Si pateixes o tens coneixement d’un cas d’assetjament o necessites activar el protocol i sol·licitar la intervenció de la Comissió pots consultar l’apartat web Igualtat de gènere i prevenció on trobaràs tota la informació i els passos a fer per sol·licitar aquest servei.

D’altra banda, la Diputació de Barcelona commemora aquesta jornada amb el lema "Municipis feministes", amb l’objectiu de donar força a l’articulació d’agendes feministes que impulsin polítiques locals transformadores i interseccionals mitjançant sinèrgies i estratègies compartides. Podeu llegir el manifest en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x