Logo Institut del Teatre

Els alumnes de l’ESTAE organitzen una desfilada de moda dins les seves pràctiques

Comparteix

6.3.2019

Muntatge del taller d'esdeveniment - desfilada de moda

Un any més, l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre posa en marxa el taller d’esdeveniment on els alumnes de segon curs duen a terme la direcció tècnica i muntatge d’un espectacle en viu inclòs.

Es tracta d’una desfilada de moda on es presenten els treballs realitzats a l’assignatura de Creativitat pels alumnes de 3r i 4rt dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda de Felicidad Duce l’escola de moda de LCI Barcelona.

Aquesta activitat compta també amb la participació de les alumnes de l’especialitat d’escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), Claudia Serra i Cristina Viñas, que han confeccionat una escultura cinètica, i la complicitat de l’Escola Vilamanyà de Terrassa realitzant el maquillatge, l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que fa les fotografies de la desfilada, i el grup musical Trimendus Free Jazz Trio, que actuarà durant la desfilada.

Els alumnes de segon de l’ESTAE participants són, en l’apartat de luminotècnia, Gemma Abellán, Gabriela Bianchi, Guillem Carbonell, Ivan Cascón, Josefina Cifuentes, Pau Farreny, Nahomi Monjaraz, Nuria Torres i Pau Vila. En l’especialitat de so, Joan Alà, Guillem Aspa, Pau Martinez, Oriol Planas i Marc Romera, i en maquinària escènica, Sara Roca i Marina Solés.

Amb el taller de moda, els alumnes de l’ESTAE s’enfronten i coneixen, de la mà dels nostres professors especialistes (tots ells professionals en actiu del sector) i del treball amb alumnes i professors de les altres escoles participants, tots els processos d’un espectacle en viu. També es treballa i aprofundeix en les tasques de planificació i organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

La desfilada-concert de moda, es farà al Teatre Alegria de Terrassa el proper dijous 7 de març a les 19:30h i l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.


Continguts relacionats

  • Muntatge del taller d'esdeveniment - desfilada de moda. Foto de Víctor Bayo
  • Muntatge del taller d'esdeveniment - desfilada de moda
  • Desfilada de moda d'edicions anteriors

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x