Logo Institut del Teatre

Participació dels alumnes d’escenografia al Festival Llum BCN

Comparteix

12.2.2019

Limbo, instal.lació de l'ESAD al Festival Llum BCN 2019

L'Institut del Teatre col·labora, un any més, amb el Festival Llum Barcelona que es durà a terme del 15 al 17 de febrer amb motiu de la festa major d’hivern de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat. Els alumnes de l’assignatura “Il·luminació i performance”, que cursen 3r i 4t de l’especialitat d’Escenografia a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), presentaran el muntatge “Limbo” al carrer d’Àlaba 85 de Poble Nou. 

Quines característiques té un espai que separa dues coses diferents, que conviu entre un món i un altre? Com es transforma un lloc en un “no lloc”? La instal·lació “Limbo” treballa a partir de l’atmosfera i la pulsació, i com totes dues poden generar sensacions. A través de la llum, el so i les ombres, l’espai es modifica, potencia els elements que ja existeixen i crea una nova mirada. En aquest context, la matèria adquireix la capacitat de comunicar. 

El professor Jan Mech ha tutoritzat els alumnes Julia Bauer, Joan Griset, Alba Paituví, Josep Pijuan i Debora Stysova que han desenvolupat aquest projecte.

Vuitena edició del festival

Aquesta és la vuitena edició d’aquest festival, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i el segon any que es duu a terme als carrers del barri de Poblenou. 

Llum BCN compta amb la participació d’una vintena d’artistes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món que exploten les possibilitats que ofereixen noves tècniques com la il·luminació dinàmica, la projecció a gran escala i els entorns interactius a l’espai urbà. 

D’entre les propostes que es podran veure aquests dies, destaquen les quinze instal·lacions d’escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x