Logo Institut del Teatre

El CSD participa al 7è Festival SÂLMON<

Comparteix

21.1.2019

7è Festival Salmon

Un any més l’Institut del Teatre està present en les activitats de l'edició número set del Sâlmon<  Festival, una trobada de les arts vives contemporànies que ignora les barreres entre gèneres i que té el cos com a protagonista.

Aquesta nova etapa, està pensada com una celebració del cos com a lloc d’aprenentatge i font de coneixement amb una programació repartida entre propostes escèniques i una programació expandida a més d’altres activitats paral·leles en diversos espais de la ciutat.

Participació dels alumnes del Conservatori Superior de Dansa

Els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD), participen activament en el festival de diverses maneres. D’una banda, un grup d’alumnes de tercer i quart de l’especialitat de coreografia i interpretació visionaran diversos espectacles del festival i posteriorment analitzaran la seva dramatúrgia de la mà de Jaime Conde-Salazar.

El 26 de gener tindrà lloc a la Fabra i Coats la Bacanal, una jornada d’experimentació artística amb diverses activitats per a totes les edats. Tres alumnes de quart de coreografia i interpretació hi participen des de l’assignatura de pràctiques externes com ajudants de producció.

L’espectacle del col·lectiu Vértebro Jura de bandera també compta amb una alumna en pràctiques de quart de coreografia i interpretació de  l’assignatura ajudantia de coreografia que col·labora en el procés de creació.

Professors i graduats, presents a la programació

Dins les propostes escèniques, destaca la participació del col·lectiu Big Bouncers, format per professores del Conservatori Superior de Dansa (CSD) amb l’espectacle Jungla que es podrà veure el 10 de febrer a El Graner. També el 10 de febrer  la professora i cap de l'especialitat de Coreografia i Interpretació del CSD Lipi Hernández, durà a terme l’espectacle Cuerpo Cosmos al Mercat de les Flors.

D’altra banda, la graduada d’interpretació de l’ESAD Mariona Naudin oferirà V.I.P, homenaje a Severiano Naudin, una peça-conferència que combina dansa, perfomance i teatre documental.

Pel que fa a la programació expandida, dos graduats presentaran dos peces work in progress a professionals per tal d’establir un diàleg. És el cas de Javier Guerrero, guanyador del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2018, que oferirà part de la peça guanyadora, Lord M-27 i la graduada de l’ESAD Verònica Navas, que presentarà un fragment de En la Ciudad, el seu treball de fi de grau de l’especialitat de Direcció escènica i dramatúrgia el setembre de 2018. Les dues peces es podran veure a La Caldera.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x