Logo Institut del Teatre

El programa de musicals «El millor del temps» es trasllada el 13 de novembre a l’Institut del Teatre

Comparteix

9.11.2018

El millor del temps, programa de Catalunya Música

El programa de Catalunya Música El millor dels temps, dedicat als musicals, es traslladarà el proper dimarts 13 de novembre a la seu de l’Institut del Teatre amb l’objectiu de descobrir quina és la formació que segueixen els actors i actrius de teatre musical. A partir de les 18.30 h s’enregistrarà en directe un programa especial, obert al públic, al Teatre Estudi, en el qual hi haurà actuacions d’alumnes de l’Institut, així com d’altres professionals que treballen en alguns dels musicals que es poden veure actualment als teatres de Barcelona.

En concret, en el programa intervindran alumnes de quart curs de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) que participen en el taller de musicals. Tots ells, acompanyats al piano, cantaran quatre fragments del musical Passing Strange, de Mark Stewart i Heidi Rodewald. Els temes seleccionats són Cancó de la mama, Amsterdam, Ja ens hem follat i Come down now. Els intèrprets són la Cristina Sales, l’Albert Piñol, la Carme Milan, la Marta Ginesta, el Carles Vallès i l’Estela Franquesa. La direcció escènica va a càrrec del professor de l’Institut del Teatre, Joan M. Segura, i la direcció musical i l’acompanyament al piano, l’assumeix el Carles Morera. Aquest musical es podrà veure a l'Institut del Teatre a partir de mitjans de desembre (properament més informació).

En el marc del programa s’entrevistarà professores i alumnes de l’Institut del Teatre. També hi haurà una taula rodona en què participaran els professors del centre, Joan M. Segura i Isabel Soriano, així com les actrius, formades a l’Institut del Teatre, Laura Aubert i Mercè Martínez. Tots ells debatran sobre el difícil pas del món acadèmic al professional en el teatre musical a Catalunya.

D’altra banda, actuarà també l’actor de musicals, graduat a l’Institut del Teatre, Toni Viñals, qui cantarà un tema de Hair, acompanyat al piano per Óscar Peñarroya.

A més, durant el programa es farà un concurs entre els assistents per obtenir dues invitacions pel musical 24 hores a la vida d'una dona, de Sílvia Marsó, que es representa a l'Onyric.

Com assistir de públic

Per assistir de públic al programa, cal enviar un correu electrònic a elmillor@catmusica.cat, i indicar el nom i el número de persones que sol·liciteu venir.

El millor dels temps està conduït per Anna Ponces i Francesc Hernàndez, tots dos graduats a l’Institut del Teatre, i s’emet els diumenges, a les 18 h. L’espai permet descobrir molts aspectes dels musicals i tot el que envolta la dramatúrgia, la coreografia, la interpretació teatral i la seva fusió amb la música.

Més informació del programa: facebook.com/millortemps i twitter.com/millortemps.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x