Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre, contra l’assetjament sexual

Comparteix

6.11.2018

protocol Assetjament

L’Institut del Teatre posa en marxa un protocol adreçat a l’alumnat per a la prevenció, detecció i actuació de l’assetjament sexual per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat de gènere. Amb aquest document, l’Institut posa de manifest el seu compromís per evitar qualsevol tipus d’assetjament sexual i aconseguir un entorn formatiu i de treball segur i respectuós.

Junt amb el protocol s’ha creat també una comissió específica encarregada d’investigar i emetre informes vinculants davant possibles casos d’assetjament. La comissió està formada per una representant de l’àmbit educatiu, una representant de l’alumnat, una persona amb expertesa en situacions d’assetjament sexual i una persona especialitzada en procediment normatiu que actua com a secretària de la comissió.

A banda de la publicació i difusió del protocol, l’Institut del Teatre durà a terme sessions informatives i formatives pels diferents col·lectius del centre.

En cas de patir o tenir coneixement d’un cas d’assetjament o necessitar activar el protocol i sol·licitar la intervenció de la Comissió, es pot consultar l’apartat web Igualtat de gènere i prevenció on es recull tota la informació i els passos a seguir per sol·licitar aquest servei.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x