Logo Institut del Teatre

El Conservatori Professional de Dansa dona la benvinguda al curs 2018-2019

Comparteix

17.9.2018

Magda Puyo i Marina Escola, a la inauguració del curs 2018-2019 del CPD

El Teatre Ovidi Montllor va acollir aquest dilluns, 17 de setembre, l’acte d’inauguració del curs 2018-2019 del Conservatori Professional de Dansa (CPD). Va ser un acte de caire intern, obert només a l’alumnat del centre, que va estar marcat per la participació de tres graduats del CPD, l’Andrea Antó, graduada en dansa espanyola, i el Joel Mesa i la Paula Tato, graduats en dansa contemporània. Tots tres, que actualment ballen en companyies d’àmbit estatal i internacional, van interpretar diverses peces sobre l’escenari. Alhora, després de ballar, van adreçar-se a l’alumnat que omplia el teatre per explicar-los les seves experiències i inquietuds després d’acabar els estudis de dansa. Els graduats van tenir paraules d’ànim i motivació per als alumnes, i els van convidar a aprofitar al màxim cada moment que passin a l’Institut del Teatre.

En el marc de l’acte, la directora de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, va donar la benvinguda a l’alumnat en el nou curs que acaba de començar i els va encoratjar a “gaudir dels estudis com una oportunitat i no com una obligació”. Alhora els va dir que havien d’enfrontar-se als reptes i “trepitjar les pors amb els peus per avançar”.

Per la seva banda, la directora de l’EESA/CPD, Marina Escoda, que enguany s’inicia en el càrrec, va tenir paraules d’agraïment pels equips directius anteriors, i va destacar com un dels objectius de l’escola “voler aplanar el camí als alumnes en moments durs i ajudar-los a recuperar la motivació per la qual són aquí”.

Sobre els graduats convidats

Andrea Antó es va graduar en dansa espanyola al CPD l’any 2016. Posteriorment, i durant dos anys més, va continuar la seva formació al Centro Andaluz de Danza de Sevilla. Al 2016 va formar part del cos de ball de Fuenteovejuna, amb la companyia d’Antonio Gades, al Teatre Apolo de Barcelona. Al maig d’aquest any va rebre el premi Flamenco en el concurs Ciudad de Castellón.

Joel Mesa es va graduar en dansa contemporània el 2014. Posteriorment va cursar un postgrau a la Northern School of Contemporary Dance, a Anglaterra, i va ballar en companyies com la Baltic Dance Theatre, a Polònia, i la Project Sally, a Holanda. Des del 2017 ha treballat en diversos coreògrafs i companyies com Taiat Dansa, Javier Guerrero, Thomas Noone o Natalia Vignatti.

Paula Tato es va graduar en dansa contemporània el 2015. Igual que Joel Mesa, va cursar un postgrau a la Northern School of Contemporany Dance, i va treballar a la companyia Baltic Dance Theatre. Des del 2017, ha participat en diferents projectes arreu d’Europa i ha treballat amb Javier Guerrero i Thomas Noone, entre d’altres.


Continguts relacionats

  • Els graduats convidats a l'acte expliquen la seva experiència a l'alumnat del CPD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x