Logo Institut del Teatre

El nou equip de ballarins d’IT Dansa comença la nova temporada

Comparteix

4.9.2018

IT Dansa, temporada 2018-2019

IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, inicia aquesta setmana una nova temporada amb un nou equip format per 16 ballarins i ballarines. De fet, com  a cada inici de curs, la meitat dels membres continuen del curs passat, i l’altra meitat s’incorporen per primera vegada al projecte, el qual es concep com un postgrau de dos anys de durada que permet la professionalització dels ballarins i ballarines a partir de l’experiència escènica.

L’equip 2018-2019

Els ballarins i ballarines que comencen enguany són: Ange Clementine, Ioar Labat Bernio, Venetia Jia Yee Lim, Alexander López, Esther López, Jaume Luque, Gaizka Morales, Elisabet Morera i Merel Van Heeswijk. Pel que fa als ballarins de segon any, són: Tanit Cobas, Felix Deepen, Andrea Martín, Francesc Nel·lo, Celia Sandoya, Nils Enric Taugbol i Luke James Watson. A part, l’equip compta amb dos graduats en pràctiques que són la Mariona Borrell i l’Aleix Labara.

La direcció artística va a càrrec de Catherine Allard, i les repetidores de la companyia són Nora Sitges-Sardà i Mathilde van de Meerendonk.

Gira per Europa i actuacions al Liceu

Les actuacions de la companyia començaran al 2019. Així, la gira per Europa serà en els mesos de febrer i març, i al maig, tindran lloc les actuacions en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, amb funcions al cicle educatiu El Petit Liceu. IT Dansa també participarà en esdeveniments de divulgació de la dansa contemporània entre els joves a través d’iniciatives com el projecte Dansa Ara, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa al repertori de coreografies de la temporada, IT Dansa interpretarà les peces estrenades en el marc del Festival Grec de Barcelona 2018, The Prom, de Lorena Nogal, i Kaash, d’Akram Khan. Alhora, també es representaran les fantàstiques Naked Thoughts, de Rafael Bonachela, Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui i Whim, d’Alexander Ekman.

 


Continguts relacionats

  • IT Dansa, ballarins del primer any 2018-2019
  • Els ballarins, amb la directora Catherina Allard i les repetidores, Nora Sitges i Mathilde van Meerendonk
  • Irene Saba va fer una classe magistral al desembre
  • Assaig de Whim
  • Assaig de Whim

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x