Logo Institut del Teatre

El CSD potencia les classes magistrals amb figures de la dansa reconegudes internacionalment

Comparteix

3.9.2018

Classes magistrals CSD curs 2017-2018

Entre les moltes particularitats dels estudis del Conservatori Superior de Dansa (CSD), destaca l’oportunitat que s’ofereix als alumnes de gaudir de classes magistrals durant el curs, impartides per professionals del món de la dansa i la pedagogia de la dansa d’àmbit internacional. Aquesta tendència s’ha anat reforçant en els darrers anys ja que enriqueix l’aprenentatge de l’alumnat i els permet conèixer de primera mà mètodes de treball, així com aspectes tècnics i pràctics del moviment directament de ballarins, coreògrafs o altres professionals reconeguts.

En concret, en el curs 2017-2018, els alumnes del CSD van rebre la visita d’una quinzena de figures del món de la dansa que els van impartir classes magistrals, així com seminaris temàtics vinculats a diferents assignatures. La coreògrafa i ballarina destacada en jazz, Alina Sokulska, va ser una de les convidades a les classes magistrals, així com els ballarins i coreògrafs Arno Schuitemaker, Fabian Thomé, Gabriel Schenker, Lucas Condro, Olga de Soto, Susana Ramon i Ona Mestre. Pel que fa als seminaris temàtics, les aules del centre van rebre la visita de Henning Albrechtsen, Iris Heitzinger, Luisa Maria Arias, Mercè Sardà, Laura Mas i Cecilia Colacrai.

Al marge d’aquestes visites, al llarg del curs escolar els alumnes també entren amb contacte amb altres professionals de la dansa gràcies a les col·laboracions docents que s’estableixen per assignatures concretes, i que se sumen al quadre de professors i professores del CSD. Tot amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de l’ensenyament.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x