Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre col·labora en la 1a Jornada Catalana de Psicoteràpia de grup i Psicodrama

Comparteix

21.5.2018

Jornada psicodrama

Els dies 25 i 26 de maig se celebra a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona la 1a Jornada Catalana de Psicoteràpia de grup i Psicodrama, organitzada pel Grup Formació, amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona i l’Institut del Teatre. Es tracta d’una jornada adreçada especialment a les persones interessades en la salut mental, les arts i l’educació, que té per objectiu esdevenir un grup de treball interdisciplinari i de debat compartit on s’experimentarà sobre processos de transformació i canvi en els àmbits grupals i psicodramàtics.

El programa de la jornada inclou xerrades d’experts en els camps del desenvolupament infantil, el psicodrama, l’escena, el treball en grups i la psicopatologia. També es faran tallers, i al llarg de les dues jornades estaran presents les arts escèniques a través de la presentació de diferents càpsules artístiques relacionades amb els temes de debat.

Participació d’alumnes de l’ESAD

En la inauguració de la jornada, que tindrà lloc el dijous 25 de maig, a les 17 h al vestíbul del teatre de la Facultat de Psicologia, actuaran un grup d’alumnes de 3r d’Interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), els quals faran una breu representació de la Comèdia de l’Art. Els alumnes participants són Carla Vilaró, Lluís Oliver, Carme Milán, Roc Bernardí, Gerard Franch, Omar Sanchís, Ariadna Llobet, Ariadna Serra, Anna Roy i Tània López-Alberca.

Les inscripcions a la 1a Jornada Catalana de Psicoteràpia de grup i Psicodrama continuen obertes i es poden fer a través a https://www.grupformacio.com/copia-de-postgrau. A hores d’ara hi ha una vuitantena de persones inscrites.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x