Logo Institut del Teatre

Tornen les microdramatúrgies radiofòniques al Teatre Romea

Comparteix

3.5.2018

Lectura microdramatúrgies al Teatre Romea

És possible recuperar l'interès pel drama radiofònic en un temps acaparat pels continguts audiovisuals? Podem explicar tota una història i uns personatges en menys de 10 minuts de durada?

Des de la Fundació Romea per a les Arts Escèniques i l’Institut del Teatre estem segurs que sí, per això el dilluns 7 de maig a les 19.30h el Teatre Romea acull per segona vegada una lectura de 9 microdramatúrgies radiofòniques, creades originalment per al programa de ràdio Això és un drama, impulsat per l'Institut del Teatre i l'emissora ScannerFM i que s’emet cada dijous des de l’Institut del Teatre.

Totes les microdramatúrgies radiofòniques estan escrites i interpretades per alumnes i graduats de l'Institut del Teatre.

Les peces que es podran veure i escoltar són «Estival» de Gerard Bidegain i Figuerola amb els intèrprets Anna Berenguer i Oriol Genís, «L’esfondrament de l’imperi» de Josep Miquel Muñoz Vaquer amb Jordi Gispert  i  Sandra Sánchez, «Ground control to Major Tom» de Sílvia Navarro Perramon amb les actrius Vicky Cahisa i Cristina Martínez, «L’Obra d’art», una adaptació del conte d’Anton Txékhov del mateix títol per part de Tona Siñol amb Jordi Fornieles, Marc Gómez, Enric Boloix, Omar Sanchis, Cristina Sales, «La casa de Asterión» de José Luís Borges, «Basurilles» de Cristina Cordero amb Carol Muakuku i Sara Sansuan i «La Nostra Guerra» una adaptació d’un conte de Sergi Pàmies a càrrec de Núria Torres Cassany amb Toni Forteza. També es podrán veure les microdramatúrgies de Pasquale Bavaro i Denise Duncan.

Durant l'acte també es projectaran les il·lustracions que han fet d'aquestes dramatúrgies els il·lustradors de l'Escola Joso Paula Alameda, Roman Bazulin, Kevin Williams, David Fernández i David Soriano. Tots ells han adaptat 5 de les dramatúrgies en format de còmic i es podran veure entre lectura i lectura i als panells del teatre. 

L’entrada és gratuïta però cal reservar al telèfon 933 181 431 de 10 a 14 de dilluns a divendres o bé enviar un correu a info@fundacioromea.cat 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x