Logo Institut del Teatre

Alumnes de l'ESAD al festival La Passada de l'Ascensió de Granollers

Comparteix

4.5.2018

La Passada 2018

Granollers serà el proper 12 de maig un gran escenari que acollirà la tercera edició de La Passada de l’Ascensió, festival de cultura popular que enguany se centra en la figura dels saltimbanquis, la cultura del circ, el teatre i les arts al carrer. L’Institut del Teatre participarà en l’esdeveniment amb la representació de dos espectacles a càrrec de prop d’una vintena d’alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD). A més, l’Institut també col·labora amb l’exposició fotogràfica «40 anys de l’Escola de Mim i Pantomima», la qual es podrà veure al Centre de Cultura Popular i Tradicional - La Troca fins al 3 de juny. L’exposició aplega un conjunt de fotografies sobre l’activitat de l’Escola de Mim i Pantomima, els seus protagonistes i la seva producció artística.

Els d’alumnes de l’ESAD actuaran en el marc de l’espai anomenat «Màscares i bufons» i representaran al llarg de la tarda del 12 de maig les peces «Commedia de ll’arte» i «Bufó», dirigides pels professors de l’Institut del Teatre, Lluís Graells i Maria Codinachs. La primera peça és una comèdia de l’art que recupera la versió contemporània de les màscares que han recorregut Europa des de fa segles; mentre que la segona peça està basada en l’univers irreverent, cruel i grotesc dels bufons.

Els intèrprets seran els alumnes Roc Bernadí, Ricard Boyle, Gerard Franch, Maria Garcia, Tània López-Alberca, Ariadna Llobet, Andrea Marinel·lo, Laia Merino, Carme Milan, Paula Muñoz, Lluís Oliver, Simon Kirschner, Élida Pérez, Anna Roy, Omar Sanchís, Ariadna Serra, Paula Ten i Carla Vilaró.

Els espectacles de La Passada de l’Ascensió són gratuïts i se celebraran el 12 de maig, a partir de les 18 h, en sis pistes habilitades al carrer d’Anselm Clavé, mentre que el número final protagonitzat per un grup de funambulistes tindrà lloc a la plaça de Josep Barangé. En la roda de premsa de presentació, que va tenir lloc aquest dijous 19 d’abril a Granollers, van assistir per part de l’Institut del Teatre la directora de l’ESAD, Montse Vellvehí, i el professor i coordinador de l’activitat al centre, Jordi Vilà.

L’Institut del Teatre ja va participar en la primera edició de La Passada, celebrada al 2016, la qual es va centrar en les titelles.


Continguts relacionats

  • Roda de premsa La Passada 2018. Foto: Ajuntament de Granollers
  • La Passada 2018

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x