Logo Institut del Teatre

«Carmen Amaya i el Garrotín» un recurs didàctic per treballar la llengua castellana, la música i el flamenc

Comparteix

1.2.2018

Carmen Amaya i el Garrotín. Imatge: Berta Moya

Els alumnes de 1r d’ESO de l’EESA/CPD han finalitzat avui la unitat didàctica «Carmen Amaya i el Garrotín», un recurs didàctic creat el curs 2015/16 arrel de la mostra fotogràfica del Museu de les Arts Escèniques (MAE)Carmen Amaya, Essència, Presència i Mite". 

Aquest material pedagògic treballa de forma transversal matèries de la llengua castellana, música i flamenc a través de la figura de l'emblemàtica bailaora catalana i el Garrotín. Per finalitzar l’activitat d’aquest any, avui l'alumnat més jove de la casa s'ha atrevit a improvisar lletres de garrotín i presentar les seves propostes personals de text cantat i moviment amb l'acompanyament del mestres de música i teoria del flamenc Dani Tejedor i Antonio Zarco. 

Aquesta activitat, coordinada per la professora de flamenc, Eva Navas, i el professor de llengua castellana, Jesús Sanz, ja s'ha presentat en públic a la Biblioteca Francesc Boix, de Poble Sec i a la Biblioteca Central de Cornellà. 

“Carmen Amaya i el Garrotín” disposa d’un lloc web on s’ofereix a tots els interessats els recursos didàctics per poder treballar amb els alumnes totes les matèries. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç

 


Continguts relacionats

  • Carmen Amaya i el Garrotín. Imatge: Berta Moya
  • Carmen Amaya i el Garrotín. Imatge: Berta Moya
  • Carmen Amaya y el Garrotín

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x