Logo Institut del Teatre

Alumnes i graduats del CSD i d’IT Dansa, premiats en el XIIè Certamen Coreogràfic de Sabadell

Comparteix

9.10.2017

Premiats Certamen Coreogràfic Sabadell 2017

En el marc del XIIè Certamen Coreogràfic de Sabadell, celebrat el dissabte 7 d’octubre, van resultar premiades les cinc coreografies presentades per alumnes i graduats de l’Institut del Teatre. 

El primer premi del certamen va ser per Javier Guerrero, graduat en Coreografia i Interpretació al Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre, per la peça Bussiness World. El premi consisteix en una dotació econòmica de 1.000 €, la residència d’un mes a l’Estruch–Fàbrica de Creació de l’Ajuntament de Sabadell, i la possibilitat de presentar la coreografia guardonada en el marc de la programació 2018-2019 de l’Estruch. 

L’alumna de 4t de Coreografia del CSD, Irene Garcia, que va participar amb la Companyia La Quebrá presentant la peça Omnia, va rebre el premi que li permetrà participar amb la seva coreografia en la final del Certamen de Burgos-NY que es farà el juliol de 2018. 

També Ester Guntin, estudiant de 1r de Coreografia i Interpretació al CSD va endur-se el tercer premi, reconeixement atorgat pel públic assistent a l’acte. Guntin va rebre 300 € per la peça Komitas La doble mort.

D’altra banda, Jesús Benzal i Ole Kristian Tangen, i el duet format per Marina Fullana i Laura Lliteras, tots quatre exballarins d’IT Dansa, jove companyia de l’Institut del Teatre, van rebre el Premi de l’Institut del Teatre de Vic per les peces Empty.After i Dosis, respectivament. El premi consisteix en una residència al centre de Vic i la possibilitat de presentar l’espectacle en el marc del Dia Internacional de la Dansa de 2018 al Teatre Laboratori de Vic. 

El Certamen Coreogràfic de Sabadell té per objectiu donar suport i difondre les creacions de joves talents en l’àmbit de la dansa. És una iniciativa de l’Associació Petit Món i l’Estruch. De les 22 peces de dansa contemporània i dansa moderna presentades a concurs en aquesta edició, se’n van seleccionar 7, que es van poder veure en l’espectacle del certamen del 7 d’octubre. 

Entre els membres del jurat, integrat per professionals de les arts escèniques, hi havia Carles Salas, coreògraf i docent a l’Institut del Teatre de Vic.


Continguts relacionats

  • Marina Fullana i Laura Lliteras Certamen Coreogràfic Sabadell 2017
  • Javier Guerrero Certamen Coreogràfic Sabadell 2017
  • Jesús Benzal i Ole Kristian Tangen
  • Irene García i Raquel Santacruz Certamen Coreogràfic Sabadell 2017

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x