Logo Institut del Teatre

Arrenca la quarta edició del projecte Dansa en xarxa

Comparteix

6.10.2017

Dansa en Xarxa: sessions de dansa clàssica, contemporània i espanyola

L’Institut del Teatre engega la quarta edició del projecte Dansa en xarxa, iniciativa que té per objectiu d’afavorir la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut i les escoles de dansa de Catalunya. En aquest sentit, la primera activitat que s’impulsa és la Formació de Dansa en xarxa, un conjunt de sis sessions formatives adreçades als docents de les escoles de dansa de Catalunya i als seus alumnes, que es duran a terme entre el 4 de novembre de 2017 i el 10 de febrer de 2018. Les inscripcions estaran obertes del 2 al 20 d’octubre.

Els alumnes que participin a la Formació de Dansa en xarxa s’agruparan per especialitats (dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola), així com per nivell i edat (a partir de 8 anys). En les classes es treballaran els continguts de les especialitats d’una manera transversal i s’orientarà els docents de les escoles de dansa sobre l’ús d’eines pedagògiques en l’àmbit de la dansa.   

Les sis sessions es faran a la seu de l’Institut del Teatre de Barcelona en dissabte i tindran una durada de 3 hores. El preu és de 135 € + 17 € d’assegurança. Més informació: sec_acad.it@institutdelteatre.cat  

Masterclass gratuïtes a les quatre províncies 

D’altra banda, el 28 d’octubre s’inicia la primera fase del projecte Dansa en xarxa, que consisteix en diverses masterclass de les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola adreçades als alumnes d’a partir de 7-8 anys de les escoles de dansa catalanes. Es faran cinc sessions repartides entre Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona. Les classes són gratuïtes i tenen per objectiu donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s’imparteixen a l’Institut del Teatre. Les masterclass són impartides per docents del Conservatori Professional de Dansa i consisteixen en exercicis senzills de cada especialitat.Consulteu aquí el calendari de sessions i inscriviu-vos emplenant aquest formulari.

Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2018, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès en presentar-se a les provés d’accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa.


Continguts relacionats

  • Formació Dansa en Xarxa
  • Dansa en Xarxa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x