Logo Institut del Teatre

Alumnes del CSD col·laboren en el Festival de música contemporània PULSAR

Comparteix

8.3.2017

Festival Pulsar

Els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) Bruno Ramri, Irene García i Elia Genís, participen al festival de música contem­porània PULSAR de Copenhagen, que un cop l’any organitza The Royal Danish Academy of Music (RDAM) i que enguany coincideix amb el 150è aniversari d’aquesta institució. 

Els dies 9 i 10 de març, a les 22h, els estudiants del CSD ballaran al Convent dels Àngels de Barcelona l’espectacle “Longing for the impossible for the moment it is real” junt amb ballarins i músics de la Performing Arts School danesa i el Royal College of Music de Londres, que simultàniament faran el mateix a Copenhagen i Londres. 

Aquest tipus d’espectacle ofereix la possibilitat a estudiants, en aquest cas de l’IT juntament amb els de l’RDAM i l’escola d’arts escèniques danesa, de participar en tot el procés creatiu, tant musical com en la dansa. 

Gràcies a les xarxes acadèmiques i de recerca com l’Anella Científica a Catalunya, poden col·laborar amb estudiants i compositors d’altres països i usar internet d’alta velocitat per poder representar en temps real aquest tipus d’espectacle virtual. 

Per a la retransmissió, a més de l’Anella Científica, gestionada pel CSUC, s’usarà l’espanyola RedIRIS, la del Regne Unit Janet, la danesa Forskningsnettet i la panaeuropea Géant. L’Institut de Cultura de Ajuntament de Barcelona finança aquest esdeveniment cultural. 

Aquesta edició del festival PULSAR se centra en la música de compositors que han influït en la música danesa contemporània a través de les últimes generacions, però també en el més nou. Entre les peces en què participaran els ballarins de Barcelona, hi ha The Taking (after “The Kiss”) del compositor català Xavier Bonfill, actualment formant-se a Copenhagen.

Si vols veure els espectacles pots apuntar-te en aquests enllaços: dijous 9 de març, divendres 10 de març


Continguts relacionats

  • Actuació Pulsar. Trio
  • Actuació Pulsar bruno
  • Actuació Pulsar

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x