Logo Institut del Teatre

Coneguem el projecte "Cristian, una obra para romper muros"

Comparteix

11.2.2017

Xerrada "Cristian"

Dins del cicle de conferències que organitza l'Observatori de les Arts Escèniques Aplicades (OAEA) de l’Institut del Teatre, el dilluns 20 de febrer, els membres de la companyia T de Tullido  presenten el projecte "Cristian, una obra para romper muros". Serà a les 15.30h, a l’Auditori de l’Institut del Teatre, amb entrada lliure condicionada a l'aforament de la sala.

“Cristian, una obra para romper muros” és un apropament als avantatges i inconvenients de viure amb cadira de rodes, des dels moments a casa amb la família, fins a cites amb noies conegudes per Internet.  L’obra ens mostra diferents punts de vista, emocions i sentiments de tot allò que envolta la vida del protagonista. I és que en Cristian és, com el seu personatge, una persona amb molt sentit de l’humor, amb sortides ràpides i descarades que, tot fent broma sobre les seves capacitats i les capacitats dels altres, ens parla d’una forma tan directa que evidencia els prejudicis que sovint tenim.

A la xerrada, els membres de la companyia T de Tullido -sorgida de l’Institut del Teatre- parlaran de la gestació del projecte i el procés de creació fins a l’estrena. Explicaran també com els està anant aquesta experiència, com s’estan movent per trobar bolos, quines expectatives tenen i quina resposta estan rebent per part del públic.


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x