Logo Institut del Teatre

L’ESCAC s’incorpora al postgrau ‘Actors i Guionistes per l’audiovisual’ de l’Institut del Teatre

Comparteix

26.1.2017

Logo ESCAC

L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ESCAC, es suma al nou Postgrau Actors i Guionistes per l’Audiovisual: trànsit pràctic per un rodatge de cinema i TV que posa en marxa l’Institut del Teatre durant els mesos de maig i juny del 2017.

Aquest postgrau, coordinat pel director de ficció de cinema i televisió Lluis Maria Güell, es durà a terme gràcies a la col·laboració de l’AISGE, SGAE, Diagonal TV, Antaviana Films i ara també l’ESCAC, que hi col·labora aportant equipament i les instal·lacions de Terrassa.

El postgrau s’adreça a actrius, actors, dramaturgs i guionistes i s’estructura en 11 mòduls. Es durà a terme de forma presencial durant 8 setmanes amb un total de 17 sessions de treball amb una vessant pràctica.

Intèrprets i guionistes, en un enriquidor intercanvi de rols, viuran un complet procés d'aprenentatge, orientats i acompanyats per professionals en actiu i amb molta experiència com són la directora i actriu Sílvia Munt, el director de càsting Pep Armengol o l'autor i guionista Pere Riera.

Els alumnes guionistes podran aplicar l'experiència viscuda en la seva futura creació i composició de personatges mentre que els alumnes intèrprets, les pràctiques de càsting també els prepararan per tal d'enfrontar-se a futures audicions.

En aquest sentit, es dotarà a tots els alumnes d'un complet "videobook", amb tots els treballs realitzats. Cal aclarir que serà una selecció a partir d'un mínim de 10 hores d'exposició pràctica.

El total de places disponibles és de 15 actrius/actors i 5 guionistes. El postgrau, que s'impartirà en català i castellà, preveu una inscripció. L'aspirant haurà d'abonar el 10% de la matrícula i en cas que no sigui seleccionat se li retornarà l'import. La selecció es farà per currículum i valoració de mèrits.

Les inscripcions estan obertes fins el 26 de març.

Per més informació del programa, calendari, docents, dates i preus, consulteu l’enllaç al postgrau. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x