Logo Institut del Teatre

Alumnes del CSD i de l’ESTAE s’uneixen amb el programa Transversal

Comparteix

24.1.2017

Cartell transversal

Els propers dies 4 i 5 de Febrer tindrà lloc a l'Institut del Teatre de Terrassa el projecte TRANSVERSAL , una col·laboració entre alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) i l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

"Transversal" proposa dues línies d'acció: “No tan jove CSD” i “Factoria CSD”.  El Teatre Alegria acollirà “No tan jove CSD”, un programa de 4 peces creades per coreògrafs reconeguts i graduats del Conservatori Superior de Dansa Roser López Espinosa, Lali Aiguadé, Maria Campos-Guy Nader i Javier Guerrero, interpretades per alumnes de 2n, 3r i 4rt del CSD.

D’altra banda, la Sala Maria Plans mostrarà el programa “Factoria CSD” amb les creacions dels alumnes del CSD: Lucía García, Sivgin Dalkilic, Albert Bassas, Lara Munín, Almudena Pardo i Irene García.

“No tan jove CSD”  ofereix als alumnes de l’itinerari d’interpretació del CSD una oportunitat per mostrar la seva versatilitat com a intèrprets a partir de peces de coreògrafs contemporanis de mirades contrastades, i als alumnes de l’itinerari de pedagogia se'ls hi ofereix un lloc on ajudar als coreògrafs a aplicar correccions i a fer que aquestes peces tinguin una millor qualitat. La línia d'acció titulada "Factoria CSD", vol potenciar i donar visibilitat a les creacions dels alumnes del CSD.

I tot això, amb la col·laboració i el suport dels alumnes de 1r curs de maquinària, il·luminació i so de l’ESTAE.

Transversal es durà a terme durant la setmana del 30 de Gener al 5 de febrer del 2017 i acabarà amb una presentació pública que tindrà lloc al Teatre Alegria i a la Sala Maria Plans de Terrassa, els dies 4 i 5 de febrer del 2017 en els següents horaris:

Dissabte 4 de Febrer

  • Sala Maria Plans 18h
  • Teatre Alegria 20h

 

Diumenge 5 de Febrer

  • Sala Maria Plans 17h
  • Teatre Alegria 19h

 

L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. 

Organitzat per SisDansa , alumnes de Gestió aplicada del CSD.

Podeu completar la informació del projecte Transversal en el pdf adjunt.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x