Logo Institut del Teatre

Obert el període d'inscripció al curs de Tècniques Informàtiques per a la Representació del Projecte Escenogràfic

Comparteix

17.11.2016

Imatge del Curs d'Escenografia

Del 17 de novembre al 12 de desembre estan obertes les inscripcions al Curs de Tècniques informàtiques per la representació del projecte escenogràfic, que ofereix l’especialitat d'Escenografia de l' Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre de Barcelona, dins d'IT Estudis de Postgrau.

El curs, que té una durada de 45 hores lectives, l'impartirà Àlex Aviñoa, del 9 de gener al 28 de febrer de 2017, que ensenyarà a treballar en complexitat i a fer ús de les eines facilitades per programes informàtics, ja siguin de 2D o de 3D per tal de poder fer presentacions o esbossar idees. 

S'adquiriran  els coneixements bàsics dels programes Autocad, 3D Studio Max, motor de render Vray i Photoshop.

Cada cop sentim més a parlar del 3D i de les possibilitats que ens ofereix, ja sigui per representar una idea, per imprimir un projecte, etc. És innegable que és una matèria que està cada cop més present al dia a dia de qualsevol escenògraf i s'està convertint inclús en una professió per si mateixa.

Aquest és un curs plantejat per iniciar-se o assentar coneixements en l'àmbit del 3D. El que es busca és ordenar la matèria i sobretot perdre-li la por per tal de poder encarar projectes escenogràfics o de caràcter plàstic utilitzant Autocad, 3D Max i Photoshop. El curs se centrarà en fer un repàs de les possibilitats en Autocad a l'hora de plasmar plànols 2D i 3D i en introduir el 3D Max i les eines bàsiques de modelatge, textura i llum.

Els curs s'adreça a totes aquelles persones professionals o no, interessades en l'aplicació del dibuix assistit per ordinador i en la representació digital 2D i 3D en els àmbits de la concepció espacial i lumínica. També a tothom que vulgui millorar les seves habilitats dins l'entorn digital i poder aplicar-les a la seva rutina laboral d'una forma més consolidada.

Més informació i inscripcions:
Curs de Tècniques Informàtiques per a la Representació del Projecte Escenogràfica


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x