Logo Institut del Teatre

Tota la formació continuada de l’Institut del Teatre, a IT Estudis de Postgrau

Comparteix

5.9.2016

IT Escola de Postgrau

L'Institut del Teatre presenta IT Estudis de Postgrau, amb la voluntat de desenvolupar estudis de formació continuada en diferents especialitats perquè els professionals de les arts escèniques pugueu aprofundir, complementar o, fins i tot, reorientar, les vostres capacitats creatives, tècniques i laborals.

La nova oferta formativa es presenta agrupada en les següents categories o àmbits temàtics d'estudis:

 

En cadascun dels apartats trobareu informació dels diversos cursos, postgraus i màsters que s’ofereriran el curs 2016-2017 i posteriorment s’anirà completant i ampliant. 

Entre la nova oferta, destaquen el postgrau sobre la interpretació i el guió per a l'audiovisual i el curs sobre el teatre de titelles d'autor.

El postgrau Actors i guionistes: trànsit pràctic per tot el procés d'un rodatge de cinema i TV té l'objectiu, a partir de la creació de situacions dramàtiques, exercitar l'escriptura d'escenes que després es rodaran i seran interpretades pels actors i les actrius. Els alumnes-guionistes hauran de resoldre amb la màxima eficàcia la narrativa de la ficció vers al destinatari final: l'espectador. Aquest postgrau es fa en col·laboració amb les entitats AISGE, SGAE i la productora Visual Movie. Tindreu més informació detallada del programa i preu a partir del 15 de novembre de 2016. 

El curs El Sigiloso Conjuro de lo Salvaje és un Intensiu de disseny i realització d'artefactes per el teatre de carrer a càrrec de l'artista plàstic, titellaire i inventor Iker Vicente que es duu a terme en col·laboració amb el Festival IFBarcelona.

Podeu ampliar la informació sobre aquests i altres cursos a la secció de la web IT Estudis de Postgrau.


Continguts relacionats

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x