Logo Institut del Teatre

Nova secció del Col·lectiu d'Instrumentistes al web de l'Institut del Teatre

Comparteix

21.6.2016

Musiques per a arts esceniques foto jordi parra5

Coincidint amb la celebració del Dia de la Música -21 de juny- el Col·lectiu d'Instrumentistes de l'Institut del Teatre estrena secció al web del centre.

Integrat per un equip de 28 persones, aquest és un dels grups docents més nombrosos de la institució, format per especialistes en tot tipus d’activitat musical i sonora vinculada a les arts escèniques i del moviment, tant en la seva vessant artística com pedagògica.

El formen pianistes clàssics, de jazz, percussionistes, guitarristes, cantants, directors musicals, compositors, arranjadors, productors, repertoristes, dissenyadors de so, pedagogs... constituint un equip humà únic a Europa.

El seu treball es centra en el servei directament a les escoles de l'Institut del Teatre tant d'art dramàtic (ESAD), com dansa (CPD) i (CSD) i tècnics de l'espectacle (ESTAE) i també en diferents projectes pedagògics com el Curs d'acompanyament musical del moviment en les arts escèniques o el concert DoD'Acords.

A la nova secció del web es troba el directori de contacte del professorat i continguts sonors com ara dues llistes de reproducció a Spotify o l'enllaç al disc Música per a dansa.

Projecció internacional

Recentment el col.lectiu ha participat en la creació  de la European Music & Movement Association (EMMA), arran de la participació a la trobada Il corpo nel suono a l’Accademia de la Danza de Roma, en col·laboració amb el departament Accompagnement choreographique del Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París i el Musical accompaniment dance programm de la Danish National School of Performing Arts. El primer pas en la creació d’aquesta associació, ha estat la creació d’un grup EMMA a Facebook per iniciar una comunitat virtual.

El col.lectiu també està en contacte amb la American Guild of Music In Dance, una de les associacions amb més recorregut a nivell mundial en quant a acompanyament musical de la dansa i amb la Northplus, una agrupació d’institucions de països nòrdics dedicades a l’intercanvi de professionals i alumnes de la música en la dansa.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x