Logo Institut del Teatre

L'Institut del Teatre de nou a la programació del festival Grec

Comparteix

29.6.2016

Estació Tèrminus

Un any més l'Institut del Teatre tindrà presència a la programació del festival Grec amb espectacles on participen graduats de les seves escoles.

Obre el foc l'espectacle Daurrodó de l'ex-professor Joan Baixas i Cildo Meireles amb els graduats Laura Calvet i Andreu Martinez en el repartiment, del 30 de juny al 10 de juliol al TNC.

La directora de l'Institut del Teatre, Magda Puyo, i el director del festival, Ramon Simó, presenten conjuntament Estació Tèrminus una reflexió sobre la violència contemporània amb tres graduats de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) en el repartiment: Pep Ambròs, Blanca Garcia Lladó, Judit Farrés i Jordi Oriol. Les funcions són al Mercat de les Flors, del 2 al 5 de juliol.

L'apartat IT Emergents, en col·laboració amb Temporada Alta i FiraTàrrega, presenta el treball de companyies integrades per graduats de l'ESAD. El Teatre Estudi de l'Institut del Teatre de Barcelona acull les funcions de Barcelona (Contra la paret) de la companyia LaPùblica i Lali Álvarez Garriga, els dies 20 i 21 de juliol, mentre que la Companyia Ignífuga presenta Kohlhaas, una discussió festiva sobre la idea de revolució, a partir de Michael Kohlhaas, d'Heinrich von Kleist, el 23 i 24 de juliol.

Els premis d'art dramàtic i de dansa pugen a l'escenari

Els premis de l'Institut del Teatre, Adria Gual i de Dansa, representen una excel·lent oportunitat per descobrir el talent dels graduats que aposten per la innovació en les seves posades en escena. En l'àmbit de l'art dramàtic l'obra Ciutat de vidre, de la companyia Obskené dirigida pel graduat Ricard Soler i Mallol va rebre el Premi Adrià Gual 2015, i la possibilitat d'estrenar-se en el Grec. Les funcions tindran lloc al Mercat de les Flors els dies 27 i 28 de juliol.

D'altra banda a Gold Dust Rush, de la graduada guanyadora del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2015, Eulàlia Bergadà Serra, mostrarà el resultat final de l'evolució de la peça premiada a la primera convocatòria d'aquest premi per a nous coreògrafs. Les funcions són al Graner del 27 al 29 de juliol.

  • Consulteu la programació completa del festival al web: Grec 2016

 


Continguts relacionats

  • Dau rodó
  • Bcn contra paret
  • Kohlhaas 2
  • Ciutat de vidre cartell
  • Gold dust rush

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x