Logo Institut del Teatre

Instrumentistes i ballarins de l'Institut del Teatre al concert Do D'Acords

Comparteix

3.6.2016

Do d'Acords

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona col·labora en el concert Do D'Acords, organitzat per l'associació Integrasons que utilitza la música i la formació d'orquestres infantils i juvenils com a model per a la inclusió social i el diàleg multicultural.

El concert tindrà lloc el dimecres 8 de juny al Mercat de les Flors i compta amb la col·laboració del Col.lectiu d’instrumentistes de l’Institut del Teatre i del Conservatori Professional de Dansa.

Per al programa s'han seleccionat tres peces, amb arranjaments i direccio musical de Pablo Persico, fundador del projecte Integrasons. Es tracta de El vals d’Amélie de Yann Tiersen, Libertango d’Astor Piazzolla i la peça popular Ritmos del piyayo.

Aquestes peces seran interpretades pels joves músics de l'Orquestra Infantil i Juvenil del Poble-Sec i pels músics de l'Institut del Teatre, Carlos Morera, Havart Enstad, Joan Vilalta, Àngel Blanch i Antonio Zarco, amb la col.laboració al cante de les alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC, Carmen López y Sara Sambola.

Les actuacions ballades seran a càrrec de 35 alumnes del Conservatori Professional de Dansa, amb coreografies dels professors Blanca Ferrer, Maxime Iannarelli, Eva Navas i Montse Sánchez.

Activitats complementàries

Completen el projecte diferents activitats d’acostament a la realitat del barri de Poble-Sec, com una gimcama d’observació al carrer preparada per l’Espai 12@16 o una xerrada del president de la coordinadora d’entitats del barri. Tot pensat per fer reflexionar els alumnes sobre com poden incidir positivament en la realitat social del barri.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

 


Continguts relacionats

  • Cartell Do d'Acords

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x