Logo Institut del Teatre

Nou seminari sobre Teatre de l'Oprimit

Comparteix

6.4.2016

Seminari Teatre de l'Oprimit

L’Institut del Teatre presenta el nou seminari de Teatre de l'Oprimit que s'impartirà a la seva seu de Barcelona, del 6 al 10 de juny de 2016.

El seminari s'adreça a estudiants de teatre, actors, assistents socials, educadors, mestres i col·lectius socials interessats ens les tècniques d'aquest teatre participatiu popularitzat pel dramaturg brasiler Augusto Boal.

En el curs es treballaran tots els àmbits de la creació com ara la direcció del l'espectacle; la confecció del vestuari i de l'escenografia, sovint a partir del reciclatge, i la creació de músiques i coreografies. A més, es combinen les tècniques del Teatre de l'Oprimit amb altres tècniques properes, com el psicodrama i el Playback Theater.

La impartició és a càrrec del llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, Andreu Carandell i consta de 24 hores lectives, repartides en 20 hores de classe en cinc sessions de quatres hores diàries de dilluns a dijous, de 16 a 20h. i quatre hores de sessió de Teatre fòrum, divendres.

Inscripció del 2 al 20 de maig de 2016. Més informació en aquest enllaç: Seminari de Teatre de l'Oprimit

Sobre el Teatre de l'Oprimit

El Teatre de l'Oprimit és utilitzat a més de seixanta països del món en tots els àmbits humanístics i socials: educació, política, psicologia, psicoteràpia, treball social i comunitari, alfabetització, salut pública, art... i es treballa en entorns com presons, hospitals, sindicats, empreses...

Les tècniques del Teatre de l'Oprimit serveixen també per a l'assaig de textos ja escrits, ja que ajuden a la comprensió de personatges i conflictes. En són un exemple les tècniques de l'Arc de Sant Martí del Desig que va utilitzar Boal per a l'assaig de Hamlet amb la Royal Shakespeare Company.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x