Logo Institut del Teatre

Acte reivindicatiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Comparteix

20.11.2023

Cartell de la campanya de Diputació de Barcelona del 25N

L’Institut del Teatre, en coordinació amb l’Àrea de Feminismes i Igualtat de Diputació de Barcelona, organitza el proper divendres 24 de novembre un acte de reivindicació del 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

L’acte, que es durà a terme al Teatre Estudi a les 12 h, compta amb la participació de l’alumnat del Conservatori Superior de Dansa (CSD), el Conservatori Professional de Dansa (CPD) IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, que oferiran diverses coreografies i una peça de dramatúrgia, fruit de la reflexió sobre la igualtat de drets, la dignitat com a éssers humans, la capacitat de lideratge i la llibertat de pensament.

També comptarà amb les intervencions de la directora de l’Institut del Teatre, Sílvia Ferrando; la diputada adjunta de l’Àrea de Cultura, Aïda Llauradó, i la coordinadora de l’Àrea de Feminismes i Igualtat, Montse Nieto.

Finalment, diversos alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) llegiran la declaració institucional amb motiu del 25N.

El Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones és una jornada que pretén manifestar socialment el rebuig vers les violències masclistes. Se celebra cada 25 de novembre en record de les germanes Mirabal, tres activistes polítiques de la República Dominicana que van ser brutalment assassinades l’any 1960 a mans del governant Rafael Trujillo.

En aquesta ocasió Diputació de Barcelona posa en marxa la campanya “No es normal, és violència”. Aquesta activitat és una de les accions de sensibilització i de rebuig a les violències masclistes programades en la campanya d’enguany i està oberta a tot el personal de la corporació.

Trobareu el programa de l’acte de l’Institut del Teatre en aquest enllaç.

També es podrà seguir l'esdeveniment en directe a través del servei d'estreaming


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x